بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

طرز تهيه آلبالو پلو با مرغ

آلبالوپلو يكي از انواع پلوها در آشپزي ايراني است. اين غذا بيشتر در مجالس مهماني و جشن تهيه مي‌شود ولي درست كردن آن از اغلب غذاهاي مجلسي ساده‌تر است.

آلبالو پلو به روش‌هاي مختلفي سرو مي‌شود: آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلي و يا آلبالو پلو ساده كه هر يك به‌ نوبه‌ خود خوشمزه و دلچسب است و انتخاب نوع آن به سليقه خود شما بستگي دارد.

اگر بخواهيد كنار غذايي كم كالري ميل كنيد، بهتر است به اندازه يك پيش‌دستي سبزي خوردن و يك ليوان دوغ بخوريد تا به اين ترتيب هم از گروه سبزي‌ها در وعده غذايي‌تان باشد و هم از گروه لبنيات.

مواد لازم براي آلبالو پلو

ميزان مواد مواد مورد نياز
4 ليوان برنج
500 گرم آلبالو
250 گرم شكر
1 عدد مرغ
1 عدد پياز
 به مقدار لازم روغن و زعفران

آلبالو پلو در مهماني ها و مجالس فصل تابستان چشم نوازتر از هر غذاي ديگري است. در اين فصل ميتوان براي تهيه آلبالو پلو خوشمزه و خوش آب و رنگ از آلبالو فريز شده استفاده كنيد . اما در فصل تابستان  ميتوانيد آلبالو تازه استفاده كنيد.

آلبالو پلو

آلبالو قرمز در كنار پلو زعفراني و ساق مرغ مغز پخت شده واقعاً با هيچ چيز ديگري قابل مقايسه نيست. البته ميتوان آلبالو پلو با گوشت چرخكرده هم تهيه كرد كه بعدا دستور پخت آلبالو پلو با گوشت چرخ كرده را در سايت كترينگ كيبو ميزاريم. در ضمن اين كه آلبالو پلو شيرين يا ترش باشد بستگي به سليقه شما دارد. در ادامه طرز تهيه آلبالو پلو ملس مجلسي را ميبينيد كه به صورت مرحله به مرحله توضيح داده شده است.

طرز پخت آلبالو پلو با مرغ

  • مرحله اول:

برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقيقه در مقداري اب و نمك خيس دهيد ،سپس با چند ليوان اب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد؛بعد با اب ولرم آبكشي كنيد. شما ميتونيد با مراجعه به قسمت مقالات سايت كيبو نكات پخت برنج را مطالعه كنيد ( زماني برنج را ابكشي كنيد كه  وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف برنج نرم و مغز ان كمي خام باشد ).

  • مرحله دوم:

هسته آلبالوها را بگيريد و البالوها را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. شكر را روي آلبالوها بريزيد و اجازه دهيد 10 دقيقه باهم بجوشند. سپس از روي حرارت برداريد تا رنگ البالوها تيره نشود ، آلبالوهاي پخته را از صافي رد كنيد سپس شربت آن را مجدد روي حرارت بگذاريد  تا بجوشد و كمي غليظ شود.

  • مرحله سوم:

مرغ ها را با مقداري آب ، چند قاشق روغن ، پياز ، نمك و فلفل داخل قابلمه  بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بپزد و اب مرغ تمام شود.

  • مرحله چهارم:

ته ديگ مقداري روغن بريزيد و مقداري نان لواش ته قابلمه بچينيد. برنج ابكش شده و آلبالوهاي پخته را لايه لايه روي هم بريزيد ، حرارت را زياد كنيد تا برنج  شروع به بخار كردن كند. سپس دم كني را بگذاريد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد برنج دم بكشد. در اواسط پخت برنج1 ليوان اب آلبالو را روي برنج بدهيد.

  • مرحله پنجم:

براي سرو آلبالو پلو را در ظرف بكشيد و روي آن را با مرغ و آلبالويي كه براي تزئين كنارگذاشته بوديد و برنج زعفراني تزئين كنيد.

آلبالو پلو با مرغ

فوت و فن هاي پخت آلبالو پلو با مرغ

  1. يك كاسه كوچك از آلبالو ها را كناري بگذاريد تا در زمان سرو غذا روي برنج را با ان تزئين كنيد ، براي برنج زعفراني  مقداري برنج سفيد را با كمي زعفران دم شده و مقداري كره مخلوط كنيد.
  2. مقدار شكر ذكرشده‌ در اينجا اختياري است. اگر غذاي شيرين دوست داريد، مقدار آن را بيشتر و در صورتي كه دوست نداريد شكر را از دستور حذف كنيد.
  3. بسياري معتقدند آلبالو را بايد قبل از مصرف در كمي آب جوشاند اما سرآشپز تهيه غذا بلوار ميرداماد براي تهيه غذا مجالس به شما توصيه ميكند كه آلبالوها را بعد از هسته‌گيري فقط در كمي روغن تفت دهيد و هنگام مصرف در آن 3 قاشق غذاخوري شربت مرباي آلبالو بريزيد.
  4. علاوه بر آلبالو بايد كمي هم شربت آلبالو به غذا اضافه كنيد تا برنج كمي ارغواني رنگ شود البته بايد مربايي را برگزينيد كه رنگ طبيعي آلبالو را داشته و شفاف باشد و از مصرف مرباهاي قند سوخته كه رنگي قهوه‌اي يا سياه دارند، خودداري كنيد زيرا در صورت استفاده از آن‌ها، غذا رنگ مناسبي پيدا نخواهد كرد و ظاهرش خوب نخواهد بود.
  5.  خيلي‌ها مي‌گويند آلبالو را بايد حتماً در ظرف لعابي پخت تا رنگ خود را حفظ كند در حالي كه سر آشپز كترينگ جردن  به شما اطمينان مي‌دهد كه از هر ظرفي مي‌توان براي طبخ اين ميوه استفاده كرد؛ اين ظرف مي‌تواند مسي باشد يا تفلون.
  6. ادويه مناسب اين غذا زعفران است بنابراين براي هر چه خوش عطرتر كردن آن، زعفران را از ياد نبريد.
  7. اين غذا به دليل شربت آلبالويي كه دارد، ممكن است زود بسوزد بنابراين هرگز نبايد آن را روي شعله زياد قرار داد و بايد حتماً قابلمه را روي شعله پخش‌كن گذاشت.
  8.  ته‌ديگ مناسب اين غذا نان است و البته نان تافتون. زيرا شربت آلبالو به خورد اين نان مي‌رود. نان تافتون ته‌ديگ نسبتاً كلفتي ايجاد مي‌كند كه تردي آن براي هر مصرف‌كننده‌اي تجربه‌اي لذت‌بخش است.
  9. نوشيدني مناسب همراه اين غذا شربت بهارنارنج يا عرق نعناع است و بهتر است فقط يك كاسه ماست معمولي با نعناع بگذاريد و همراه آلبالوپلو ميل و از مصرف ماست موسير يا ماست ترش خودداري كنيد. اين غذا به اندازه كافي كامل و رنگين است و ضرورتي ندارد كنار آن را بيش از اندازه شلوغ كرد.
امتیاز:
بازدید: 106
برچسب:
:
[ 1397/12/8  ] [ ۱۳ ] [ kibocatering ] [ ]

نكات اساسي براي درست كردن جوجه كباب عالي

درست كردن جوجه كباب شايد ساده به نظر برسد اما نكاتي دارد كه رعايت كردن آن جوجه كباب هاي خانگي را بسيار بسيار لذيذ مي كند بدون اينكه گوشت آن سفت شده آيا بي مزه باشد.
شايد ساده به نظر برسد اما نكاتي دارد كه رعايت كردن آن جوجه كباب هاي خانگي را بسيار بسيار لذيذ مي كند بدون اينكه گوشت آن سفت شده آيا بي مزه باشد با سرآشپز كترينگ شركتي كيبو همراه باشيد.

 

يك نگاه اساسي به پخت جوجه كباب

پس مراحل كار مزه دار كردن جوجه كباب به اين شكل است

  1.  به تكه هاي جوجه ي خرد شده محلول غليظ زعفران اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تكه هاي جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بماند.
  2. به آن روغن مايع اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا تكه هاي جوجه كاملا با روغن مايع كاور شوند.
  3.  آبليمو و نمك و ادويه جات تازه آسياب شده اضافه مي كنيم مجددا يك ساعت استراحت مي دهيم و در نهايت به آن پيازي كه خلالي خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه اي خرد شده اضافه مي كنيم حداقل براي مدت ۲ ساعت و حداكثر يك شب در يخچال به آن استراحت مي دهيم تا حسابي مزه بگيرد.
  4. روي شعله اي يكنواخت و متوسط ( و از آن بهتر زغال سرخ) كبابشان مي كنيم و با پلوي زعفراني و كره و گوجه ي كبابي سرو مي كنيم.

نكته :

(پس با اين حساب براي درست كردن يك جوجه كباب با كيفيت حداقل ۴ ساعت زمان لازم است. بهتر است برنامه ريزي كنيم تا زمان كم نياوريم).

شما ميتونيد براي داشتن رسپي قيمه نثار و نكات پخت برنج و طرز تهيه كباب ديگي به سايت تهيه غذا گاندي مراجعه كنيد

امتیاز:
بازدید: 154
برچسب:
:
[ 1397/11/30  ] [ ۰۷ ] [ kibocatering ] [ ]

تاريخچه كيترينگ


كترينگ چيست؟ امروزه واژه كترينگ (catering) واژه چنان نا آشنايي براي ما نيست.
تاريخچه كيترينگ به آغاز استفاده از هواپيماهاي مسافربري بر ميگردد. در كيترينگ هواپيمايي، مسافران با توجه به مسافت پرواز، كلاس پرواز و موارد ديگر مورد پذيرايي توسط مهمانداران هواپيمايي قرار مي گيرند.
خود كلمه كيترينگ در زبان انگليسي (Catering) به طور كلي معرف صنعت آماده سازي و تهيه و طبخ نوشيدني و غذا در محلي مشخص و سرو غذا در محلي ديگر جهت پذيرايي مي باشد، به عنوان مثال ميتوان از كيترينگ هواپيمايي، كيترينگ قطار، كيترينگ بيمارستاني، كترينگ هتل ها و كترينگ كشتيراني نام برد.
تلاش هاي مقدماتي در صنعت catering كيترينگ از دهه ۱۹۲۰ آغاز شده است كه موضوع آن خوراكي هاي درون پروازي است، اما نخستين آشپزخانه اي كه براي تهيه خوراكي هاي درون پروازي بوجود آمده است، در سال ۱۹۳۶ توسط خطوط هوايي امريكا ايجاد شده و محتويات آن بطور معمول شامل گوشت (اكثرا گوشت مرغ يا گوشت قرمز گاو و گوساله )، يك نوع سالاد يا سبزي، كمي نان و يك دسر شيريني و شكلات بود.

در برخي از كيترينگ هاي هواپيمايي مسئول تامين خوراكي ها معمولا يك غذاي جانشين از قبيل غذاي طبخ شده يا غذاي ويژه دين كليمي ها، مسلمانان و گياهخواران نيز تهيه مي كنند. البته اين غذاها بايد از قبل وبرخي اوقات هنگام خريد بليط سفارش داده شوند.


كيترينگ به عنوان يك صنعت غذايي از حدود سال ۱۸۲۰ ميلادي در امريكا، توسط امريكايي هاي افريقايي تبار رشد و نمو كرد و به عنوان صنعت سودآور غذايي توسعه پيدا كرد، پس از آن در حدود سالهاي ۱۹۳۰ ميلادي موسسات دولتي در اتحاد جماهير شوروي با منوهاي ساده شروع به توسعه موسسات دولتي پذيرايي به عنوان بخشي از سياست هاي اشتراك منابع خود كردند، به تدريج با توسعه صنعت غذا، از حدود سال ۱۹۶۰ ميلادي غذاخوردن در كيترينگ هاي دولتي و پذيرايي فراگيرتر شد.

تشكل صنفي جهاني كيترينگ


امروزه تهيه كنندگان خوراك هاي كترينگ در تمام دنيا، در درون يك تشكل صنفي به نام IFCA ( كه برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. اين انجمن در سال ۱۹۸۰ ميلادي در انگلستان تشكيل شده است و از سال ۲۰۰۵ ميلادي كيترينگ هاي قطاري و كيترينگ هاي كشتيراني نيز به آن ملحق شدند. در سال هاي اخيرتهيه كنندگان غذا براي سمينارها، اردوها وتورهاي گردشي و بازديد هاي علمي نيز به سيستم تهيه و توزيع غذاي كترينگي تمايل نشان داده اند و مورد استقبال نيز واقع شده است.

بخش  آشپزخانه صنعتي كيترينگ كه در آن غذاهاي همه وعده هاي غذايي بسته به نياز مجموعه هدف تهيه مي شود، با تجهيزات آشپزخانه صنعتي براي توليد غذا و نوشيدني بصورت عمده فعال است.

همچنين در آشپزخانه هاي صنعتي همه محصولات و مواد اوليه آشپزي با استانداردهاي صنعت غذا چك مي شوند كه بخشي از فرآيند آشپزي صنعتي به حساب مي آيد.

روابط عمومي به بياني ساده و كلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يك مجموعه تعريف مي شود.خوراكيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود كه روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امكانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراكيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلكه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان كشورها دارد.

استفاده از خوراكيهاي بومي هركشور در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوكباب، چلو خورشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي، شيريني هاي محلي از نوع سوهان قم، باقلواو قطاب يزد، كلمپه و كماچ كرمان، گز اصفهان و …) و اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يكديگر بشمار آيد.
در اكثر كيترينگ ها بويژه در كيترينگ هواپيمايي توليدات غذايي بصورت وكيوم و در ظروف يكبار مصرف آماده و تهيه مي شوند.

غذاي شركت ها و سازمان ها


امروز همه ما حداقل يك وعده غذاي روزانه خود را در محل كار صرف مي كنيم. به همين دليل توليد غذاي سالم و لذيذ براي شركت ها از اهميت ويژه اي در تهيه غذاي شركتي كترينگ كيبو دارد .
روش هاي ارائه غذا و خدمات كترينگ شركتي

  • غذاي بسته بندي شده

در اين روش غذا در آشپزخانه كترينگ كيبو تهيه و طبخ مي شود و پس از بسته بندي با ظروف آلومينيومي و گياهي داخل كارتن هاي مخصوص حمل غذا به محل مشتري ارسال مي شود.با اين شيوه بسته بندي گرماي غذا تا ۲ ساعت ماندگاري دارد و دماي غذا بصورت مطلوب حفظ مي شود.

  • سرو غذا در محل مشتري

در صورتي كه تجهيزات  و مكان مناسبي براي سرو غذا در محل مشتري وجود داشته باشد غذا در آشپزخانه كترينگ كيبو تهيه و طبخ مي شود و پس از ارسال ديگ در محل مشتري سرو مي شود.

  • خدمات مشاوره

تهيه غذاي كيبو در زمينه تنظيم آناليز و منوي غذا، استقرار دستور العمل هاي لازم جهت تهيه غذا، تجهيز آشپزخانه ،  با ارزش هاي غذايي، اصوال بهداشتي و استانداردهاي بين المللي مشاوره رايگان ارائه مي دهد.

 

تفاوت كترينگ و تهيه غذا مجالس با رستوران


مهمترين تفاوت هاي غذا در اين صنعت با ساير اماكن سرو غذا ازجمله رستوران ها در چند مورد زير مي باشد :

  1.  ايمني خوراكيها
  2.  تامين غذاي شركتها و ارگانهاي بزرگ، سيمنارها ، مجالس عروسي، ميهماني هاي كوچك و بزرگ
  3. كيفيت
  4.  قيمت
  5.  مزه خوراكيها
  6.  مناسب ترين خوراكي ها به لحاظ بهداشتي به دليل همين تفاوت ها فرايند توليد خوراكيهاي كترينگ ها و تهيه غداها استانداردسازي شده است واستانداردها هر روز بهبود مي يابند.

 

 

چگونگي انتخاب كترينگ مناسب


اگر براي مراسم عروسي يا يك سمينار كاري برنامه‌ريزي مي‌كنيد انتخاب كترينگ انتخابي حياطي است. طبيعتا مي‌خواهيد رويداد‌تان بدون نقص برگزار شود و دوست داريد نسبت به هزينه‌اي كه پرداخت مي‌كنيد بهترين خدمات به شما ارائه شود. اما اگر در برنامه‌ريزي رويداد تخصص نداشته باشيد پيدا كردن بهترين خدمات كترينگ نسبت به بودجه‌اي كه داريد مي تواند كار گيج كننده‌اي باشد.

وقتي تجربه‌ي زيادي در خصوص برگزار كردن رويداد و مراسم نداريد چطور بايد به دنبال يك نوع خاص از خدمات كترينگ باشيد و چگونه بايد آن‌ها را با هم مقايسه كنيد؟ نكاتي كه در زير آمده است مي تواند به شما  جهت انتخاب بهترين خدمات كترينگ براي رويداد بعدي‌تان كمك فراواني كند.

  • انتخاب‌ها را محدود كنيد

اولين قدم براي پيدا كردن يك كترينگ مناسب محدود كردن انتخاب‌ها به چند خدمات كترينگ منتخب است. اگر در خصوص پيدا كردن كترينگ تجربه‌اي نداريد بايد از صفر شروع كنيد. از دوستان و همكاران درخواست كنيد به شما پيشنهاد دهند و نقد و بررسي‌هاي اينترنتي در مورد ارائه دهند‌گان خدمات كترينگ را بخوانيد و كترينگ‌هاي بي كيفيت را حذف كنيد. براي اينكار مي توانيد از تجربه‌ي ديگران استفاده كنيد.

  • انتخاب‌هاي منو

به انتخاب‌هاي منو توجه كنيد و تخصص‌هاي كترينگ را در نظر بگيريد. هر خدمات كترينگي براي هر رويدادي مناسب نيست و بايد خدمات را با نياز‌هاي خود هماهنگ كنيد. براي مثال خدمات كترينگي كه در غذاهاي ايتاليايي تخصص دارد احتمالا در ارائه‌ي خدمات براي يك رويداد ژاپني دچار مشكل مي‌شود و اين فقط نشان دهنده‌ي تجربه ي آن هاست نه توانايي‌شان.

در مورد انتخاب‌هاي منو و ايده‌هايي كه براي آن داريد با مديريت كترينگ صحبت كنيد. اگر مهمان‌ها در رژيم‌هاي غذايي خود محدوديت‌هايي دارند آن‌ها را با مديريت كترينگ در ميان بگذاريد.

 

  • تعداد كاركنان

قبل از اين كه با خدمات كترينگ قرار داد امضا كنيد مطمئن شويد تعداد كاركنان براي رفع نياز‌هاي رويداد شما كافي است. تعداد كاركنان مورد نياز به نوع رويداد و تعداد مهمان‌ها بستگي دارد. در مورد برنامه‌هايي كه داريد با مديريت كترينگ منتخب صحبت كنيد و از اين كه تمام نياز‌هاي شما بر طرف خواهد شد مطمئن شويد.

 

  • امتحان كردن غذا‌ها

خدمات كترينگي كه انتخاب مي‌كنيد بايد يك روز را براي امتحان كردن غذاهاي منو تعيين كند كه بتوانيد مزه‌ي غذاها را محك بزنيد و آن هايي كه قرار است در مراسم شما سرو شوند را انتخاب كنيد.

اين نكته‌ي بسيار مهمي است؛ شما بايد منو را تاييد كنيد و خدمات كترينگ بايد به شما اجازه دهد غذاها را قبل از سرو شدن امتحان كنيد. اگر براي امتحان كردن غذاها پيشنهادي ندادند بهتر است به دنبال خدمات كترينگ ديگري باشيد.

 

  • هزينه‌ي خدمات

هزينه‌ي خدمات كترينگ مسئله‌اي مهم و يكي از عوامل تعيين كننده در انتخاب شما محسوب مي‌شود. بودجه‌ي خود را مشخص كنيد مطمئن شويد خدماتي كه به شما ارائه مي‌شود تمام مراحل از جمله آماده كردن, خرابي ها و حقوق كاركنان را پوشش مي دهد. قبل از امضا كردن قرارداد در مورد هزينه‌هاي اضافي سوال كنيد.

 

  • جمع بندي

فرايند پيدا كردن خدمات كترينگ مناسب مشكل نيست اما بايد با چشماني باز و برنامه‌ريزي مشخص انجام شود. از اين نكات و غريزه‌ي خود استفاده كنيد. اگر فكر مي‌كنيد خدمات كترينگي كه مي‌خواهيد انتخاب كنيد با شما رو راست نيست به جست و جو ادامه دهيد تا يك خدمات حرفه‌اي پيدا كنيد كه تمام نيازهاي شما را برطرف  كند.

ياد‌تان باشد موفقيت رويداد شما به خدمات كترينگ بستگي دارد و خدمات كترينگ انتخاب شده، نماينده‌ي شما در رويداد خواهند بود. پس عجله نكنيد و با دقت انتخاب كنيد.

 

تغذيه سالم با كترينگ كيبو
 

خصوصيات يك تغذيه سالم چيست ؟

خوردن موادي از گروههاي غذايي مختلف مي‌باشد:پروتئين مانند گوشت، تخم مرغ، لبنيات، ميوه و سبزيجات، غلات مانند نان و پاستا و چربي و شيريني. هميشه رعايت رژيم غذايي مناسب مفيد نمي باشد،زيرا ممكن است شما از يك گروه كه علاقه بيشتري داشته باشيد بيشتر بخوريد و گروه ديگر را اصلاً در برنامه غذايي خود استفاده نكنيد.

اگر با دقت به چيزي كه مي خوريد توجه داشته باشيد متوجه مي شويد كه از مواد مغذي كافي در غذاهاي روزانه خود استفاده نمي كنيد.بنابراين توجه به غذايي كه مي خوريد مهم است و همچنين بايد توجه داشته باشيد كه چه گروه غذايي در رژيم شما وجود ندارد.

براي دانستن كمبود مواد مورد نياز در رژيم خود به مدت يك هفته از غذاهايي مصرفي خود يادداشت برداريد و به اين نكته كه آيا همه گروههاي غذايي در رژيم شما قرار دارد يا نه آگاه شويد. سپس  متوجه مي شويد كه با تغييرات كوچكي در غذاي خود از رژيم غذايي سالمي بهره مند مي شويد.

 

آيا بايد در رژيم هاي غذايي تغييرات زيادي ايجاد كرد؟
 

زمانيكه از گروههاي غذايي جا افتاده در رژيم خود آگاه شديد و يا اينكه متوجه شويد كه هيچ توازني در رژيم غذايي خود نداريد مي توانيد براي تغييرات كوچكي در رژيم خود اقدام كنيد.بعنوان مثال:خوردن ماست به عنوان يك غذاي مختصر مي تواند جايگزين شير شود و يا خوردن يك موز نياز به خوردن ميوه را تامين كند.

 

  • توجه به ميزان مصرف نيز ضروري است و بايد از ميزان دقيق مواد در مصرف روزانه آگاه باشيد.

 

بخاطر داشته باشيد كه غذا خوردن يكي ار لذت بخش ترين بخشهاي زندگي است مخصوصا اگه  بشه اين غذاي با كيفيت عالي و با مواد تازه و اورگانيك از كترينگ كيبو سفارش داد.همه غذاها اگر به اندازه خورده شوند، مي توانند بخشي از رژيم سالم باشند.

اگر غذاهاي مورد علاقه شما مقدار زيادي نمك ،چربي ، شكر و كالري داردميزان مصرف آن را كم كنيد و يا غذاهاي سالمتري را جايگزين آن نماييد.كليد داشتن رژيمي سالم و متعادل ، حفظ تعادل در خوردن غذا است.سعي كنيد ميزان وسيعي از مواد مغذي مانند ميوه، سبزيجات ، غلات و محصولات كم چربي، ماهي ، گوشت و مرغ استفاده كنيد.

 

  • آيا مصرف غذاي سالم بدن را از بيماريها در امان نگه مي دارد؟

مصرف مواد غذايي سالم ميزان ابتلاء به بيماريها را كاهش مي دهد.از رژيمي كه سرشار از ميوه و سبزيجات  كه حاوي آنتي اكسيدان مي‌باشند مانند ويتامين E , C و بتا كاروتن استفاده كنيد كه اين مواد باعث كاهش بيماريهاي قلبي ، سرطان و فشار خون بالا مي شوند.

 

با به نام ترين و خوشمزه ترين غذاها آشنا شويد


حتما اين جمله را شنيده ايد كه ايرانيان، مردماني خوش غذا هستند. هر كدام از اقوام كشورمان غذاهاي لذيذ مربوط به منطقه خود را دارند و ساعات زيادي را صرف تهيه و پخت اين غذاها مي كنند. علاوه بر غذاهاي محلي، تعداد زيادي از غذاهاي خوشمزه وجود دارند كه در سراسر ايران و مخصوصا در مهماني ها سرو مي شوند. غذاهاي اصيل ايراني كه بايد امتحان كنيد

  

  • كباب برگ كترينگ كيبو


در مهماني هاي ايراني، كباب نقش پر اهميتي دارد. حتما مي دانيد كه كباب انواع مختلفي دارد، مانند كباب برگ، كباب كوبيده، بختياري، كباب ترش، چنجه، شيشليك و … كباب برگ از لذيذترين و خوشمزه ترين كباب هاست و در 

 

كترينگ ميرداماد از گوشت گوسفند يا مغز ران گوساله تهيه مي شود. كباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه كبابي، فلفل كبابي، سبزي ريحان و پياز از ملزومات اصلي اين غذاست و حتما بايد به صورت دورچين سرو شوند.

جوجه كباب از گوشت مرغ تهيه مي شود و بسيار پرطرفدار است. اكثريت قريب به اتفاق مردم ايران در تعطيلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روي منقل كباب كرده و جوجه كباب مي پزند.

 

تهيه غذاي دورچين ، اين غذا رو با دورچين نارنج يا ليمو ترش سرو ميكند .  جوجه كباب را با نان و يا با پلو سرو مي كنند.

 

ايرانيان با انواع سوپ و آش رابطه خوبي دارند. هر كدام از اقوام ايراني، بسته به منطقه جغرافيايي، آش يا سوپ مختص خود را طبخ مي كنند. در اين ميان سوپ جو با گوشت مرغ شناخته شده تر بوده و جايگاه ويژه اي در سفره هر ايراني دارد. اكثر افراد در مهماني ها و ضيافت ها، سوپ جو با گوشت مرغ را به عنوان پيش غذا سرو مي كنند. توصيه مي كنيم مانند تهيه غذا كيبو علاوه بر آب مرغ، گوشت مرغ را نيز ريش ريش كرده و به غذا اضافه كنيد. اين كار طعم سوپ را خوشمزه تر كرده و مهمانان را شيفته تر مي كند.

 

  • ته چين

ته چين كترينگ كيبو همان گونه كه از نامش پيداست، غذايي دو بخشي بوده و قسمت اصلي آن را ته ديگ زعفراني تشكيل مي دهد. بعيد است در بين ايرانيان، كسي به ته ديگ نه بگويد! مخصوصا ته ديگ زعفراني با گوشت يا مرغ. اين غذا شكل ظاهري بسيار زيبا و مجلسي دارد و در مهماني هاي ايراني، بسيار پرطرفدار است.

 

  • باقالي پلو كترينگ كيبو 


در بين پلوهاي ايراني، باقالي پلو مجلسي ترين است. در تهيه اين غذا از برنج، سبزي شويد و باقالي تازه سبز رنگ استفاده مي شود. پيشنهاد مي كنيم باقالي و شويد تازه تهيه كرده و تا حد امكان از باقالي منجمد و شويد خشك استفاده نكنيد. گوشتي كه همراه با اين غذا سرو مي شود، اختياري بوده و مي تواند گوشت مرغ يا گوسفند باشد. با اين حال، دستور تهيه اصلي باقالي پلو با ماهيچه يا گوشت گردن در سايت تهيه غذا گانديعنوان شده است.

 

  • سبزي پلو با ماهي تهيه غذاي كيبو


نام سبزي پلو يك غذاي اصيل ايراني بوده و در ذهن تمام ايرانيان با نام شب عيد عجين شده است. اين يك رسم زيباي ديرينه است و كمتر خانواده ايراني يافت مي شود كه در شب تحويل سال نو، دور هم ننشسته و سبزي پلو با ماهي نخورند. مشابه با باقالي پلو، توصيه مي كنيم به جاي سبزي خشك شده، سري به مغازه سبزي فروشي زده و سبزي تازه خريداري كنيد. دقت كنيد كه ماهي نيز تازه باشد. داشتن ظاهري شفاف و درخشنده، قرمز بودن آبشش ها، بوي طبيعي و دهان بسته از جمله نشانه هاي ماهي تازه است ، البته براي راحتي و لذت بردن بيشتر از اين غذاي خوشمزه ميتونيد روي ما يعني 

 

تهيه غذاي ونك حساب كنيد .


به جرات ميتوان گفت كه اكثر مردم ايران قرمه سبزي را دوست دارند، طرز پخت و رسپي قرمه سبزي بسيار است و از هر كسي كه سوال كنيد شيوه ي خاص خودش را دارد، سليقه ي شخصي و خانوادگي در نوع تهيه قرمه سبزي تاثير گذار است. اگر شما هم تجربه ي خوردن قرمه سبزي از رستوران ها و دستپخت هاي مختلف را داشته باشيد متوجه اين موضوع شده باشيد.براي دوستاني كه به تازگي شروع به آشپزي كرده اند و يا به دنبال اين هستند كه قرمه سبزي خوش مزه به سبك رستوران ها درست كنند.

 البته تعداد غذاهاي اصيل ايراني زياد است؛ تعداد اقوام ايراني بسيار زياد بوده و مردم ساكن در جاي جاي كشورمان، غذاهايي با عطر و طعم منحصر بفرد را تهيه مي كنند. شما براي تهيه انواع مختلفي از غذاهاي ايراني براي مجالس براي شركت ها ميتوانيد روي تهيه غذاي كيبو حساب باز كنيد.

 

 

 

 

امتیاز:
بازدید: 179
برچسب:
:
[ 1397/10/1  ] [ ۱۵ ] [ kibocatering ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب