بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

آشپزخانه صنعتي 

آشپزخانه صنعتي با توجه به كار بردن كلمه صنعتي تفاوت بسياري با آشپزخانه خانگي ما خواهد داشت .در يك آشپزخانه صنعتي به ميزان زيادي غذا آماده سازي و طبخ خواهد شد كه اين خود نشان دهنده حساسيت و وقت در ميزان بالاي سرويس دهي مي باشد. زيرا در يك آشپزخانه معمولي ما براي افراد يك خانواده غذا تهيه خواهيم كرد اما در يك آشپزخانه صنعتي كه محل سرويس دهي به هتل و رستوران و فست فود و… مي باشد

تعيين كننده اصلي كيفيت خدمات و غذاهاي كترينگ شركتي و همچنين  تهيه غذاي مجالس ميزان رضايت مشتريان شما از آنها، نيروي انساني و افراد فعال در كترينگ ميباشد. تفاوت هاي بسيار زيادي بين آشپز يك كترينگ با آشپز يك رستوران وجود دارد چراكه با توجه به حجم غذاي توليد شده در كترينگ، آشپزي كه استخدام مي كنيد بايد حتماً آموزش هاي لازم در خصوص آشپزي صنعتي را ديده و تجربه كار در يك آشپزخانه صنعتي را داشته باشد.

طراحي آشپزخانه صنعتي 

 در ابتداي طراحي يك آشپزخانه صنعتي بايد براي تجهيز ادوات طبخ غذا از ابتدا شروع كرد تجهيزات آماده سازي ، تجهيزات پخت ، سيستم هاي برودتي ، ماشين آلات پخت و دستگاه هاي جانبي كه تمامي اين ماشين آلات براي شروع يك سيتم يكپارچه كه منجر به ارتقا كيفيت شود الزامي مي باشد و با در نظر گرفتن معيار هاي انتخاب درست تجهيزات ميتواند اين كيفيت را روز به روز ارتقا بخشيد. آشپزخانه در يك منزل هميشه قلب خانه بوده است و در يك رستوران و هتل و تالار و… هم همين نقش را ايفا ميكند به همين دليل براي تنظيم بودن اين قلب بايد به تمامي نكات آسايش آن فكر كرد. در يك آشپزخانه صنعتي به تمامي موارد بايد توجه نمود:

آماده سازي محلي براي طبخ و پخت غذا

  • اجزاي يك آشپزخانه صنعتي
  • بهداشت رستوران
  • نحوه چيدمان
  • خط توليد آشپزخانه صنعتي
  • طراحي آشپزخانه صنعتي
  • مقدمات راه اندازي

طراحي و تاسيس يك تهيه غذا هم مانند هر كار ديگري نياز به علاقه و اشتياق واقعي دارد. 

ناهار و عصرانه. اگر از تهيه ساندويچ، پيتزا، تارت، سالاد و غذاهاي ديگري كه عموماً در طول روز سرو مي‌شوند لذت مي‌بريد،‌ مي‌توانيد كترينگ خود را بيشتر بر روي وعده هاي زمان ناهار متمركز كنيد. مي‌توانيد غذاي ادارات و سازمان ها‌، جشن ها و مراسم برگزار شده در طول روز، غذاي مدارس و … را تأمين كنيد.

پذيرايي مراسم عروسي و مناسبت هاي خاص. كيترينگ هاي مخصوص مراسم عروسي معمولاً منوي مفصلي از اشتها آورها و فينگرفود در كنار غذاهاي اصلي و دسر‌ها ارائه مي‌كنند.

دسر. اگر به پخت كيك و كلوچه علاقه داريد، مي‌توانيد كترينگ تهيه دسر داشته باشيد. اين انتخاب باعث محدود شدن تعداد مشتريان مي‌شود ولي در عوض وسايل آشپزخانه صنعتي و تجهيزات آشپزخانه صنعتي و لوازم اوليه كمتري لازم خواهيد داشت.

 تفاوت كترينگ با تهيه غذا


درواقع معني كترينگ همان تهيه غذاست و هردو يك كار را انجام مي‌دهند. هردوي آن‌ها غذا و نوشيدني تهيه مي‌كنند و به نوعي شامل بعضي از رستوران‌ها مي‌شوند اما كترينگ در اصطلاح بيش‌تر مربوط به تهيه غذايي است كه براي يك رويداد اجتماعي است و در ميزان بيش‌تري پخته مي‌شود. مهم‌ترين تفاوت كترينگ با رستوران در تهيه غذا اين است كه كترينگ بيش‌تر غذاهاي مسافران هوايي و زميني، بيمارستان‌ها و مجالس را تامين مي‌كند. بنابراين اگر بخواهيم انواع كترينگ را دسته‌بندي كنيم، بايد از كترينگ مسافرتي (هوايي و ريلي)، بيمارستاني، مجلسي و كترينگ غذاهاي رژيمي صحبت كنيم.

انواع كترينگ

  • كترينگ كلاسيك

در اصل به كترينگ رستوران هايي گفته مي شود كه غذاهاي سنتي، رسمي و در بعضي موارد غذا هاي محلي منطقه را تهيه و سرو مي كنند. براي مثال در ايران، كترينگ هاي رستوران هايي كه غذاي هايي مثل انواع چلوكباب (كباب كوبيده ، جوجه كباب ) چلو خورش ها( خورش قورمه سبزي ، قيمه نثار)، خوراك ها و انواع غذا هاي سنتي ايراني مانند لوبيا پلو با گوشت چرخ كرده ، آلبالو پلو ،  عدس پلو ، كلم پلو ، شيرين پلو و ...را سرو مي كنند، كترينگ كلاسيك گفته مي شود. در واقع غذاي ايراني، كترينگ كلاسيك در ايران است. كترينگ كلاسيك مرسوم ترين نوع كترينگ در شهر است كه تعداد آن ها در مقايسه با ديگر كترينگ ها، به ميزان چشمگيري بيشتر است. بعد از كترينگ كلاسيك،  غذاي فست فودي هم توانسته اند جايي براي خود دست و پا كنند. به طوري كه امروزه تعداد قابل توجهي كترينگ در سطح شهر وجود دارند كه غذاهايي مثل برگر، مرغ سوخاري، انواع پيتزا، پاستا به همراه سيب زميني سرخ كرده تهيه و سرو مي كنند. گفتني است نسل جوان، عموما استفاده از كترينگ هاي فست فودي را به كترينگ هاي كلاسيك ترجيح مي دهند. به خاطر داشته باشيد كه از نظر ارزش غذايي، كترينگ هاي كلاسيك، در مقايسه با فست فودي ها، در شرايط بهتري قرار  دارند.

  • كترينگ هاي هوايي

كترينگ هاي غذاي هوايي، شرايط متفاوت تري در مقايسه با كترينگ هاي زميني دارند. اصولا غذاي كترينگ هاي هوايي به صورت نيمه آماده، كنسروي و يا سبك است. چرا كه در هواپيما به هنگام پرواز، براي متعادل ماندن شرايط گوارشي مسافران، بهتر است از غذا هاي سبك استفاده شود. همچنين به دليل نداشتن شرايط گرم كردن غذا براي تمام مسافران، غذا ها اصولا به شكل كنسرو يا غذاي سبك و سرد عرضه مي شوند. 

  • كترينگ‌هاي ريلي

از سوي ديگر در كترينگ هاي زميني، به دليل داشتن امكانات بيشتر و شرايط مناسب تر، تنوع غذايي بسيار زياد تر بوده و همچنين غذا ها به صورت داغ و تازه به كاربران عرضه مي شود. در كترينگ هاي زميني، انواع كباب ها، خورش ها و حتي غذا هاي سنتي به همراه انواع نوشيدني هاي گرم و سرد تهيه و سرو مي شوند. كترينگ ريلي يا قطاري هم در همين دسته مي‌گنجد.

  • كترينگ بيمارستاني

در كترينگ هاي بيمارستاني، شرايط كمي متفاوت است و تهيه كردن غذا ها با محدوديت هاي خاصي مواجه است؛ چرا كه بيماران بستري شده در بيمارستان ها، با توجه به نوع بيماري شان، بايد رژيم غذايي خاصي را رعايت كنند؛ در نتيجه نوع غذايي كه در كترينگ هاي بيمارستاني تهيه مي شود، بايد با عموم رژيم هاي غذايي بيماران سازگار باشد. اصولان غذاي كترينگ هاي بيمارستان ها، غذاي بدون روغن و چربي است كه داراي ويتامين ها و املاح مورد نياز بدن هستند و همچنين هضم آن ها هم براي دستگاه گوارشي آسان است.

 

  • خدمات يا تشريفات مجالس

آنچه از كترينگ در بين مردم بيش‌تر شناخته شده است، ارائه خدمات غذايي به مجالس مختلف است. البته اين مجالس شامل عروسي، تولد، مهماني‌ها، همايش‌ها، سمينارها و جشنواره‌ها مي‌شود كه بيش‌تر از همه تشريفات در عروسي‌ها روي بورس است. اين روزها كار خدمات مجالس تخصصي‌تر شده  است و براي برگزاري جشن فارغ‌التحصيلي، مراسم ترحيم و جشن‌هاي مناسبتي هم فعاليت مي‌كنند. خدمات برگزاري عروسي شامل فضاي عروسي مثل باغ يا تالار، گل‌آرايي، شمع‌آرايي، ديزاين باغ، معرفي سالن زيبايي براي عروس، معرفي گروه عكاسي و فيلمبرداري و از همه مهم‌تر تهيه غذاي مجلس عروسي است. از آنجايي كه جشن عروسي از مهم‌ترين جشن‌هاي زندگي هرشخصي است، برگزاري آن مهم است. مهم‌ترين نكات در تهيه غذا براي عروسي، داغ بودن غذا، كيفيت مواد اوليه غذا، ميزان غذا و ظاهر آن است.

كترينگ كيبو

كترينگ هاي رژيمي چه تفاوتي با ديگر كترينگ ها دارند ؟

به طور كلي كترينگ هاي مختلف مثل هواپيمايي، قطار، هتل و بيمارستان ها، بر اساس نياز هاي كاربران شان، تنوع غذاي شان را تعيين مي كنند. بر همين اساس، كترينگ هاي غذاي رژيمي، پايه و اساس انتخاب غذا و مواد اوليه براي تهيه و سرو غذاهايشان، بر اساس خوراكي هاي رژيمي با ميزان چربي و قند كم انتخاب مي شوند. براي مثال، غذا هاي گياهي، سبزي ها و سالاد ها، گوشت سفيد كبابي، حبوبات بدون چربي هاي اشباع شده، از موارد اصلي منوي غذاي رژيمي هستند. تعداد كترينگ هاي غذاي رژيمي، در مقايسه با ديگر كترينگ ها در سطح شهر كمتر است؛ ولي اين دسته ، طرفداران خاص خودشان را دارد. گفتني است كه كترينگ هاي غذاي رژيمي در بعضي موارد، مي توانند غذاي مورد نياز بيمارستان ها و باشگاه هاي ورزشي را هم تامين كنند.

 

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ ] [ ۰۲:۲۴:۵۱ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب