بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

طرز تهيه پنج نوع سس براي سالاد

سالاد يكي از اجزاي اصلي برنامه غذايي شماست؟ چرا سالادهاي خودتان را خوشمزه تر ميل نميكنيد؟

  • سُس عسل و خردل

تندي خردل اين سُس را به چاشني بسيار مناسب براي سبزيجات تلخ تر مثل انواع كاسني و انديو تبديل مي كند. همچنين مي توانيد آن را همراه سبزيجات كرانچي مثل رازيانه و نان گندم كامل استفاده كنيد.

سس_سالاد_كيبو

مواد لازم:

  • ۱ حبه سير، له شده
  • ۱ قاشق غذاخوري سركه سفيد
  • ۱ و نيم قاشق مرباخوري خردل
  • ۱/۲ قاشق مرباخوري عسل
  • ۱/۸ قاشق چايخوري نمك
  • پودر فلفل تازه، به ميزان لازم
  • ۱/۳ ليوان روغن زيتون

دستور تهيه

سير، سركه، خردل، عسل، نمك و فلفل را در كاسه اي كوچك با هم مخلوط كنيد. روغن زيتون را به تدريج به آن افزوده و هم بزنيد.

  • سُس سير خامه اي

اين سُس خامه اي از باترميلك و مايونز كم چرب تهيه مي شود كه مي توانيد از آن روي سيب زميني، پاستا يا سالاد استفاده كنيد.

مواد لازم:

 

  • ۱/۲ ليوان باترميلك
  • ۱/۲ ليوان مايونز كم چرب
  • ۱ و نيم قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه
  • ۲ قاشق غذاخوري پنير پارمسان، رنده شده
  • ۲ قاشق مرباخوري سُس سويا كم سديم
  • ۱ حبه سير، له شده
  • ۱/۸ قاشق مرباخوري نمك
  • پودر فلفل تازه، به ميزان لازم

دستور تهيه

براي آماده كردن نصف ليوان باترميلك، نصف قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه يا سركه سفيد را به نصف ليوان شير كم چرب اضافه كنيد، هم بزنيد و بگذاريد ۵ دقيقه بماند. سپس باترميلك آماده، مايونز، آب ليموترش، پارمسان، سُس سويا، سير، نمك و فلفل را در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً با هم تركيب شوند.

روي سُس را بپوشانيد و بگذاريد دو روز بماند، سپس مصرف كنيد.

طرز تهيه سس سالاد كيبو

  • سُس سبزيجات خامه اي

اين سُس رژيمي و خامه اي را مي توانيد همراه با سالاد فصل يا سالاد سيب زميني مصرف كنيد. مي توانيد به جاي سبزيجات خشك در دستور، از سبزيجات تازه خردشده هم استفاد كنيد.

مواد لازم:

  • ۱/۴ ليوان خامه ترش كم چرب
  • ۱/۲ ليوان مايونز كم چرب
  • ۱/۳ ليوان ماست ساده كم چرب
  • ۳ قاشق غذاخوري سركه سفيد
  • ۱ قاشق غذاخوري خردل
  • ۱ قاشق غذاخوري عسل
  • ۱ و نيم قاشق مرباخوري پياز يا پيازچه ريز خردشده
  • ۱ و ۱/۴ قاشق مرباخوري ترخون يا شويد خشك
  • ۱/۲ قاشق مرباخوري نمك
  • پودر فلفل سفيد، به ميزان لازم

دستور تهيه

براي آماده كردن خامه ترش، ۱/۸ ليوان باترميلك آماده كرده، سپس آن را با ۱/۸ ليوان خامه كم چرب مخلوط كنيد. بگذاريد به مدت يك تا دو روز در دماي اتاق بماند.

سپس مايونز، ماست، خامه ترش، سركه، خردل، عسل، پياز، ترخون (يا شويد) و نمك را در كاسه اي بريزيد و خوب مخلوط كنيد. به ميزان دلخواه به آن پودر فلفل سفيد اضافه كنيد.

روي سُس را بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ روز بماند، قبل از مصرف حتماً آن را هم بزنيد.

 

  • سُس سركه اي سبزيحات

اين سُس تازه همراه با مخلوط سبزيجات فوق العاده خواهد بود. همچنين مي توانيد سُس مناسبي براي سالاد پاستاي سرد باشد.

مواد لازم:

  • ۱/۴ ليوان روغن زيتون
  • ۱/۴ ليوان آب مرغ
  • ۱/۴ ليوان سركه قرمز
  • ۳ قاشق غذاخوري سبزيجات تازه، خردشده (مثل ريحان، ترخون، شويد، پونه يا مرزنجوش) يا ۱ قاشق غذاخوري مخلوط سبزيجات خشك
  • ۲ قاشق غذاخوري موسير، ريز خردشده
  • ۱/۴ قاشق مرباخوري نمك
  • ۱/۴ قاشق مرباخوري پودر فلفل تازه

دستور تهيه

روغن زيتون، آب مرغ، سركه، سبزيجات، موسير، نمك و فلفل را در پارچي بريزيد و در آن را سفت ببنديد. آن را تكان دهيد تا خوب مخلوط شود (يا مواد را در كاسه اي بريزيد و هم بزنيد).

روي آن را بپوشانيد و ۲ در در يخچال قرار دهيد.

 

  • سُس ليمو و گشنيز

با آب پرتقال و گشنيز سُسي فوق العاده ترش و خوشمزه مي توانيد فراهم كنيد كه مطمئناً دوست خواهيد داشت با همه جور غذا آن را امتحان كنيد.

مواد لازم:

  • ۱ ليوان گشنيز تازه
  • ۱/۲ ليوان روغن زيتون
  • ۱/۴ ليوان آب ليموترش تازه
  • ۱/۴ ليوان آب پرتقال تازه
  • ۱/۸ قاشق مرباخوري نمك
  • ۱/۴ قاشوق مرباخوري پودر فلفل
  • پودر سير، در صورت دلخواه

دستور تهيه

گشنيزها را ريز خرد كنيد، سپس آن را به همراه روغن زيتون، آب ليموترش تازه، آب پرتقال، نمك و فلفل در مخلوط كن بريزيد تا مواد صاف و يكدست شود.

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۶:۵۹ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب