بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

دستور پخت انواع غذاهاي كترينگ كيبو

قورمه سبزي يكي از خورش هاي اصيل ايراني است كه طرفداران زيادي دارد غالبا در هر خانه اي بار گذاشته شود عطر و بوي وسوسه انگيز آن كل محل را در برمي گيرد. اما سوال اين است كه چرا گاهي عطر و طعم قورمه سبزي بهتر مي شود؟ در پاسخ بايد گفت كه علاوه بر روش پخت، نسبت سبزي قورمه سبزي نيز در خوشمزگي آن تاثير به سزايي دارد. قورمه سبزي يكي از خورش هاي سبز است كه يك پاي ثابت آن را سبزي هاي تره، جعفري، گشنيز، شنبليله و اسفناج تشكيل مي دهد و چاشني آن معمولا ليمو عماني درسته يا پودر شده است، ولي گاهي به آن آب نارنج، آب غوره يا رب انار هم اضافه مي كنند. نسبت سبزي قورمه سبزي در شهر هاي مختلف، فرق مي كند وكترينگ كيبو در اين مطلب قصد دارد نسبت سبزي قورمه سبزي در چند منطقه مختلف ايران را مرور كند:

 


نسبت سبزي قورمه سبزي در تهران


در تهران سبزي قورمه سبزي متشكل از تره و جعفري به نسبت برابر؛ به اضافه مقدار كمي شنبليله است.

 

 

تره 500 گرم
جعفري 500 گرم
شنبليله 100 گرم



 

نسبت سبزي قورمه سبزي درفارس و خوزستان


سبزي قورمه سبزي در فارس و خوزستان تركيبي از تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج يا برگ چغندر (يا هر دو به يك اندازه)، شنبليله و سير سبز است. مقدار شويد، شنبليله و سير سبز حدود يك چهارم؛ و مقدار گشنيز و اسفناج يك دوم تره و جعفري است.

 

تره 400 گرم
جعفري 400 گرم
گشنيز 200 گرم
شويد 100 گرم
اسفناج يا برگ چغندر 200 گرم
شنبليله 100 گرم
سير سبز 100 گرم
 
 
 
 
 
 
نسبت سبزي قورمه سبزي در آذربايجان
سبزي قورمه سبزي در آذربايجان مركب از تره، جعفري، گشنيز به نسبت يك، يك چهارم و يك پنجم به ترتيب است. چند برگ اسفناج يا برگ چغندر و ترخون نيز بسته به فصل اضافه مي شود.
تره 1 كيلوگرم
جعفري 250 گرم
گشنيز 200 گرم
اسفناج يا برگ چغندر چند برگ
ترخون چند برگ

 

 

 

 

 

نسبت سبزي قورمه سبزي به سبك كترينگ كيبو

 

كترينگ

 


بهترين نسبت قورمه سبزي عبارت است از: تره، جعفري، گشنيز، اسفناج و شنبليله به نسبت يك و يك دوم و يك پنجم و يك دهم و يك دهم است.

 

تره 1 كيلوگرم
جعفري 500 گرم
گشنيز 200 گرم
شنبليله 100 گرم
اسفناج 100 گرم

 

 

 

 

 


طرز تهيه قورمه سبزي به سبك كترينگ ميرداماد

 

گوشت خرد شده با قلم 500 گرم
پياز بزرگ ريز خرد شده 1 عدد
سبزي ريز خرد شده 500 گرم
لوبيا چيتي يا قرمز خيس خورده 1/2 پيمانه
ليمو عماني 5-6 عدد
پودر شنبليله خشك 1 قاشق مرباخوري
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
زردچوبه و فلفل سياه به ميزان لازم

 

 

 

 

 

 

 


مواد ذكر شده براي تهيه خورش قرمه سبزي براي چهار تا شش نفر كافيست.

 

دستور تهيه قرمه سبزي كترينگ گاندي

 

  • ۳-۲ قاشق روغن در قابلمه روي حرارت ملايم داغ كنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك شود.
  • گوشت را به پياز اضافه كرده و ۱۲-۱۰ دقيقه تفت دهيد تا سرخ شود. سپس زردچوبه، فلفل، پودر شنبليله را اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت دهيد.
  • لوبيا را با ۶ پيمانه آب به قابلمه اضافه كنيد. وقتي محتويات قابلمه به جوش آمد حرارت را كم كرده و درب قابلمه را ببنديد.
  • اجازه دهيد گوشت و لوبيا حدود ۳ ساعت بپزند و در پايان ساعت دوم پخت، ليمو عماني و نمك را اضافه كنيد.
  • ۶-۵ قاشق روغن در تابه روي حرارت ملايم داغ كنيد و حدود ۲۵-۲۰ دقيقه سبزي قورمه سبزي را در آن تفت دهيد تا آب سبزي كشيده شود و روغن آن رنگ سبز بگيرد.
  • سبزي را در پايان ساعت اول پخت، روي گوشت بريزيد و زير و رو كنيد.
  • حرارت را كم كرده و درب قابلمه را نيمه باز بگذاريد. براي اينكه قورمه سبزي به روغن بنشيند در اواخر پخت چند تكه يخ به خورش اضافه كنيد.

قرمه سبزي را با برنج و سالاد شيرازي سرو كنيد.

 


چند نكته مهم براي پخت قرمه سبزي جا افتاده در كترينگ جردن :

 

 

  • در قديم از لوبيا چشم بلبلي در قورمه سبزي استفاده مي شد. از آنجا كه اين نوع لوبيا زودپزتر است، لوبيا را در پايان ساعت اول پخت اضافه كنيد يا جداگانه پخته و اضافه كنيد.
  • اضافه كردن آب قلم به قورمه سبزي طعم بي نظيري به آن مي دهد.
  • مقدار شنبليله بايد كمتر از باقي سبزي ها باشد، زيرا شنبليله باعث تلخ شدن خورش مي شود.
  • افزودن برگ كرفس خشك در بهتر شدن عطر و بوي قورمه سبزي تاثير به سزايي دارد.
  • ليمو عماني قورمه سبزي را معمولا از نوع سياه انتخاب مي كنند، تا با رنگ تيره خورش تناسب داشته باشد.
" اگر در شهري كه شما زندگي مي كنيد براي تهيه قرمه سبزي از نوع يا نسبت سبزي متفاوتي استفاده مي شود، آن را در بخش ارسال نظر با تهيه غذا كيبو در ميان بگذاريد. "

 

 

طرز تهيه كباب تابه اي به سبك كترينگ كيبو

كباب تابه اي يا كباب ديگي يكي از انواع كباب هاي ايراني است حالا تهيه غذا ونك دستور پخت كباب ديگي رو به شما آمزش ميدهد

 

 

مواد لازم براي۴ نفر

 

گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم
پياز ۲ عدد
گوجه فرنگي ۴ عدد
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
زردچوبه به اندازه كافي
فلفل سياه به اندازه كافي
نمك به اندازه كافي
روغن مايع به اندازه كافي

 

 

 

 

 

 


مراحل آماده سازي كباب تابه ب سبك تهيه غذا كيبو

 

  • ابتدا يك كاسه جا دار انتخاب مي كنيم و گوشت چرخ كرده را داخل كاسه مي ريزيم. در مرحله بعد پياز را به صورت جداگانه در يك ظرف ديگر با رنده ريز رنده مي كنيم و پس از اينكه آبش را گرفتيم به گوشت چرخ كرده اضافه مي كنيم.

 

تهيه غذا

 

  • مواد را به خوبي ورز مي دهيم ، تا يكدست و منسجم شوند. مايه كباب را بايد مانند كباب كوبيده خوب ورز دهيم تا در پايان كباب بهتري داشته باشيم. يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و در حدي كه فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه مي ريزيم.

 

  • مايه كباب را با دست درون تابه مي ريزيم و به صورت يكسان با فشار كف دست تخت مي كنيم. حرارت زير تابه بايد ملايم باشد. درب تابه را مي گذاريم و اجازه مي دهيم آب موجود در گوشت تبخير شود سپس مقداري روغن به تابه اضافه مي كنيم.

 

  • اجازه مي دهيم گوشت كمي خودش را بگيرد سپس آنرا به صورت طولي مانند كباب كوبيده برش مي زنيم. حرارت زير تابه را ملايم تر مي كنيم و به سراغ تهيه سس مي رويم. براي تهيه سس رب گوجه فرنگي و نصف ليوان آب را داخل يك تابه كوچك مي ريزيم.

 

  • سپس مقداري زردچوبه ، نمك و فلفل اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم مقداري از آب موجود در تابه تبخير شود و سس غلظت كافي را به دست بياورد. پس از اينكه سس آماده شد ، كباب ها را بر مي گردانيم تا سمت ديگر كباب ها هم سرخ شود.

 

  • سپس سس را روي كباب ها مي ريزيم. در اين مرحله گوجه فرنگي ها را از وسط نصف مي كنيم و درون تابه قرار مي دهيم تا با آماده شدن كباب ، گوجه فرنگي ها نيز هم كاملا نرم شوند. پس از اينكه كباب آماده شد آنرا به همراه نان يا برنج سرو مي كنيم.
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ ] [ ۰۱:۳۷:۴۱ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب