بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

تشكل صنفي جهاني كيترينگ


امروزه تهيه كنندگان خوراك هاي كترينگ در تمام دنيا، در درون يك تشكل صنفي به نام IFCA ( كه برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. اين انجمن در سال ۱۹۸۰ ميلادي در انگلستان تشكيل شده است و از سال ۲۰۰۵ ميلادي كيترينگ هاي قطاري و كيترينگ هاي كشتيراني نيز به آن ملحق شدند. در سال هاي اخيرتهيه كنندگان غذا براي سمينارها، اردوها وتورهاي گردشي و بازديد هاي علمي نيز به سيستم تهيه و توزيع غذاي كترينگي تمايل نشان داده اند و مورد استقبال نيز واقع شده است.

 

 

كيترينگ چيست؟

بخش آشپزخانه كيترينگ كه در آن غذاهاي همه وعده هاي غذايي بسته به نياز مجموعه هدف تهيه مي شود، با تجهيزات آشپزخانه صنعتي براي تهيه غذا و نوشيدني بصورت عمده فعال است.همچنين در آشپزخانه هاي صنعتي همه محصولات و مواد اوليه آشپزي با استانداردهاي صنعت غذا چك مي شوند كه بخشي از فرآيند آشپزي صنعتي به حساب مي آيد.

 

تهيه غذا

 

 

روابط عمومي به بياني ساده و كلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يك مجموعه تعريف مي شود.خوراكيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود كه روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امكانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراكيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلكه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان كشورها دارد.

 

در آشپزخانه كيبو استفاده از خوراكيهاي بومي در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوكباب، چلو خوشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي و ) است و اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يكديگر بشمار آيد.

 

كنرينگ و آشپزي ايراني

آشپزي به معناي يك هنر ظريف، به معناي شيوه پخت و پزي كه فرانسويان آن را آشپزي عالي مي نامند، در بيشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانه هاي اشراف پرورانده شده و سپس در لايه هاي پايين تر جامعه گسترش يافته است. در عصر ما رستوران ها و هتل هاي بزرگ و گران جاي آن دربارها و خانه ها را گرفته اند؛ ولي گسترش آشپزي عالي در خانه هاي مردم عادي هميشه حدي دارد و تفاوت ميان آشپزي عالي و آشپزي عادي كمابيش سر جاي خود باقي مي ماند. اين تفاوت تنها در گراني و ارزاني يا زيادي و كمي مواد غذايي نيست، بلكه در شيوه پخت هم هست. ما در تهيه غذاي ونك همه ي غذاها را بر اساس شاخصه هايي همچون نوع مصرف، روش پخت وپز، گوناگوني مواد اوليه مورد استفاده يا منطقه اي كه آن غذا (پزا) رايج و شناخته شده است؛ تقسيم بندي ميكنيم. از مهم ترين غذاهاي ايراني مي توان به آبگوشت، قورمه سبزي و كباب هاي ايراني و ..اشاره كرد.

 

8 ريزه كاري مهم در آشپزي

براي اين كه سفيده تخم مرغ خوب پف كند، آن را كاملا از زرده جدا كنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
آشپزي خوب و موفق ريزه كاري هاي زيادي دارد. تهيه غذا ونك در اين مطلب به بعضي از نكات مهم آشپزي اشاره مي كند:

 

  1. اگر مرغ، گوشت و ماهي را كه در حال سرخ شدن است قبل از پايان زمان سرخ برگردانيد، اين امر باعث از هم پاشيدن گوشت مي شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
  2. براي اين كه سبزيجات يا گوشت به خوبي سرخ شود، از قابلمه يا ماهيتابه با اندازه مناسب استفاده كنيد.
  3. اگر ماده غذايي مانند گوشت كه بايد روي شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشك خواهد شد.
  4. براي حفظ تردي سالاد و سبزيجات مانند كاهو آن را كاملا خشك كنيد، سپس روغن يا سس را به آن اضافه كنيد.
  5. آشپزهاي ماهر، در زمينه نحوه افزودن نمك به مواد غذايي دقت زيادي مي كنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمك و آب مركبات باعث مي شود گوشت مقدار كمي از مواد را به خود جذب كند و با دور ريختن آب، تمامي نمك و ادويه نيز دور ريخته مي شود و مرغ بي مزه مي شود. بنابراين كمي نمك به مواد اضافه كنيد و بقيه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه كنيد. اگر هم از خرده نان استفاده مي كنيد، ابتدا روي مرغ نمك بريزيد، سپس در خرده نان بغلتانيد.
  6. براي اين كه سفيده تخم مرغ خوب پف كند، آن را كاملا از زرده جدا كنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
  7. براي افزودن كشمش، گيلاس، آلبالو و ... به كيك، آن را در كمي آرد كه براي تهيه كيك اندازه گيري كرده ايد، بغلتانيد سپس به مواد اضافه كنيد تا ته نشين نشود.
  8. براي كاهش ميزان اسيديته در سس هاي حاوي گوجه فرنگي كمي شكر به آن اضافه كنيد تا طعم آن خنثي شود.

كترينگ

 

راز هاي آشپزي سرآشپز كترينگ كيبو

  • رب انار + مرغ

پس از اينكه تكه هاي مرغ را با آب و كمي نمك پختيد، ۲ قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ شده و يك قاشق چاي خوري زعفران دم كرده كمي تفت بدهيد و روي مرغ ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تكه هاي مرغ طعم دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

 

  • قهوه + استيك

اگر قصد درست كردن استيك يا حتي گوشت تنوري داريد، مي توانيد از پودر قهوه نيم كوب براي طعم دادن به گوشت استفاده كنيد. تركيب پودر قهوه اسپرسو، نمك، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه اي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين تركيب براي طعم دار كردن گوشت هاي استيك و كبابي است.

 

  • مايونز + جوجه كباب

كترينگ كيبو با اضافه كردن يك قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه كباب مي تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر كند و هم بافت آن را نرم تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، كمي سس مايونز قبل از پخت تكه هاي گوشت به آن اضافه كنيد.

 

  • آب ليمو + ماكاروني

خيلي ها به آب در حال جوش ماكاروني، كمي نمك اضافه مي كنند. اين بار به جاي اين كار يك قاشق غذاخوري آب ليموي تازه را به آب ماكاروني اضافه كنيد و هنگام سرو ماكاروني هم كمي آويشن يا پودر ريحان خشك روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را كاهش مي دهيد و هم طعم جديدي را در ماكاروني تجربه خواهيد كرد.

 

معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي توانيد با افزودن كمي روغن كنجد و سركه بالزاميك به سبزي هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن ها بدهيد

 

  • آب سيب + كتلت

اگر مي خواهيد طعم كتلت شما با تمام كتلت هاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن كمك بگيريد. افزودن كمي نان خشك خردشده به مواد اوليه كتلت مي تواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف كند.

 

  • برنج + شامي

اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشته تان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما مي توانيد يك ليوان برنج پخته را خوب بكوبيد و با كمي گوشت چرخ كرده و پياز رنده شده آن را مخلوط كنيد و پس از افزودن ادويه و سبزي هاي معطر، يك شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.

 

  • پنير پيتزا + فيله سوخاري

معمولاً بچه ها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ كبابي دارند. شما مي توانيد براي بالا بردن كالري و بهبود طعم گوشت هاي سوخاري از كمي پنير پيتزاي رنده شده و آب ليموي تازه استفاده كنيد.

 

  • خامه + سوپ سفيد

اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا مي خواهيد مهماني برگزار كنيد، حتماً به سوپ هاي سفيد خود كمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپ هاي سفيد عطري دل پذير و طعمي به ياد ماندني به آن مي دهد.

 

كيترينگ

 

  • پنير صبحانه + ماكاروني

وقتي ماكاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، كمي پنير صبحانه روي آن رنده كنيد. مطمئن باشيد با اين كار يك رشته ماكاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.

 

  • پنير خامه اي + تخم مرغ

۲ تخم مرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس ۲ قاشق غذاخوري كره را با يك چهارم فنجان پنير خامه اي و كمي نمك مخلوط كنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و كره كاملاً آب شدند، تخم مرغ ها را به ظرفتان اضافه كنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يكديگر، درِ ظرف را تا پف كردن و پختن كامل تخم مرغ ها ببنديد. بعد از حدود ۵ دقيقه يك املت فوق العاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. پيشنهاد آشپزخانه صنعتي كيبو ، افزودن كمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزه ترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد كرد.

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۵:۱۹ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب