بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

ترفندهاي ناب آشپزي

ترفندهاي اختصاصي كترينگ ميدان عطار

 

آشپزي خوب اسراري دارد كه لازم است اصول صحيح آن را بدانيد . سرآشپز ها اين نكته ها را رعايت مي كنند و به همين دليل آشپزي بي عيب و نقصي دارند به همين دليل سر آشپز تهيه غذا بلوار ميرداماد برخي از فوت و فن ها رو در اختيار شما قرار ميدهد.

 

اين 20 اصل صحيح آشپزي را بدانيد :

 

  • براي سرخ شدن سريع تر پيازها، نصف قاشق چايخوري نمك به روغن درون تابه اضافه كنيد. با اين كار پيازها سريع تر سرخ مي شوند و طعم بهتري پيدا خواهندكرد.
  • اگر كاهو تلخ است، مي توانيد آن را چند دقيقه اي (حدودا 15 دقيقه) داخل محلول آب سرد و نمك قرار دهيد.
  • اگر به غذا بيش از حد فلفل زده ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت، آب يك عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد.
  • اگر مي خواهيد رنگ و بوي ادويه هاي قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در يخچال نگهداري كنيد.
  • براي گرفتن بوي كلم در غذا مي توانيد از تكه اي نان خشك يا يك قاشق سوپخوري آرد استفاده كنيد.
  • براي خوش طعم شدن ماهي سرخ شده، چند دقيقه اي آن را در شير نمك زده يا خامه تازه يا سيب زميني رنده شده بخوابانيد. براي گرفتن بوي ماهي نيز مي توانيد به روغن، قبل از قرار دادن آن روي حرارت، آبليمو اضافه كنيد.

آشپزخانه صنعتي

 

  • هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سركه يا آبليمو بريزيد تا هم ظرف سفيد بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
  • براي جلوگيري از وا رفتن كوفته گوشت و برنج، در آب قدري آرد بريزيد و حرارت را بالا ببريد.
  • هميشه سيب را داخل نايلون پلاستيكي درباز در يخچال قرار دهيد. سيب گازي از خود متصاعد مي كند كه به بهتر رسيدن ساير ميوه ها و سبزي ها كمك خواهدكرد، بنابراين اگر ميوه نرسيده اي داريد، از سيب براي رسيدن سريع تر آن استفاده كنيد.
  • ميوه هاي قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا زمان بيشتري سالم بمانند و لهيده نشوند.
  • براي گرفتن بوي پياز قبل از خرد كردن آن در غذا، اجازه دهيد 5 دقيقه در آبجوش قل بزند. حتي مي توانيد پياز را برش بزنيد و چند ساعتي در آب، روغن يا آبليمو قرار دهيد.
  • براي نگهداري سبزي ها بعد از شستشو، آنها را در حوله كاغذي بگذاريد و بعد از گذاشتن در يك كيسه پلاستيكي، در يخچال قرار دهيد.
  • به جاي شكستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحي صاف استفاده كنيد. به اين ترتيب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمي شود.
  • اگر گوجه فرنگي اي خريده ايد كه هنوز كاملا قرمز و رسيده نيست، چند روزي آن را در آفتاب يا محيط گرم بگذاريد و بعد به يخچال منتقل كنيد.
  • براي شستن قارچ هرگز آن را در آب خيس نكنيد بلكه با كمك يك برس نرم قارچ را تميز و با دستمالي مرطوب پاك كنيد و بعد با آب (در حد يك آبكشي ساده) بشوييد.
  • براي اينكه برنج سفيد شود، مي توانيد چند قاشق غذاخوري ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.
  • هنگام سرخ كردن موادغذايي، حرارت را از 180 درجه سانتي گراد بالاتر نبريد. بعد از هر بار سرخ كردن، روغن درون ظرف را خالي و با دستمال آن را پاك كنيد و دوباره روغن بريزيد و موادغذايي را سرخ كنيد اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشوييد. موادغذايي سرخ شده را در اتمام كار روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغنشان خوب گرفته شود.
  • اگر برنج بيش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه كنيد تا وا نرود.
  • اگر مي خواهيد سيب زميني هنگام پختن ترك نخورد، قبل از پختن كمي كره يا روغن روي آن بماليد.
  • براي ترد شدن كلم قرمز، مقداري آب داخل ظرف بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 2 قاشق غذاخوري سركه به آن اضافه كنيد. كلم ها را خرد كنيد و داخل آب جوش و سركه بريزيد. بعد از مدت كمي آنها را آبكش كنيد. اگر كلم خردشده را در ظرف فلزي بريزيد و چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد هم بسيار ترد خواهد شد.

كترينگ

 

طرز آبكش كردن برنج در كترينگ كيبو و فوت و فن آن

وقتي يك خانم خانه مي تواند ادعا كند يك كدبانو و آشپز واقعي است كه بتواند برنج را به اصطلاح خوب دربياورد. پختن پلويي با كيفيت خوب، پايه آشپزي ايراني است. پس اولين چيزي كه بهتر است در آشپزي ياد بگيريد، روش صحيح پخت برنج و دانستن تمام فوت و فن هاي پخت آن است.

 

10 مرحله تهيه پلوي آبكشي در تهيه غذا ميدان عطار

 

  1. براي پخت برنج، اولين مرحله خيساندن آن است. برنج را بعد از پاك كردن، با آب ولرم بدون اين كه مدام چنگ بزنيد، آنقدر بشوييد كه آب روي برنج شفاف شود.
  2. برنج را داخل كاسه يا لگن ريخته و روي آن آب گرم، نه آب داغ بريزيد؛ آب بايد تقريبا 4 بند انگشت يا سانت بالاتر از سطح برنج داخل كاسه يا لگن باشد.
  3. به آب برنج نمك اضافه كنيد. اگر مي خواهيد آن را آبكش كنيد، لازم نيست نگران مقدار نمك باشيد، چرا كه بعد از آبكشي مي توانيد با ريختن آب، نمك اضافي آن را بگيريد ولي اگر مي خواهيد برنج را به صورت كته بپزيد، نمك آن را به اندازه بريزيد يعني آب برنج نه شور باشد و نه بي نمك. براي خيس خوردن برنج حداقل 3 تا 4 ساعت زمان لازم است.
  4. بعد از اين مدت براي پخت برنج آبكشي، قابلمه موردنظر را انتخاب كرده و دوسوم آن را آب بريزيد. در قابلمه را بگذاريد و آن را روي شعله زياد اجاق بگذاريد تا آب به جوش آيد. زماني كه آب به جوش آمد آب برنج را خالي كرده و در قابلمه حاوي آب در حال جوش بريزيد و صبر كنيد تا داخل آب جوش بپزد.
  5. براي آنكه از زمان آبكش كردن برنج مطمئن شويد، يك دانه برنج در حال جوش را برداريد و بين دو انگشتتان له كنيد يا داخل دهانتان بگذاريد. برنج بايد كمي ميان انگشتانتان له شود و خشك نباشد اما مغز آن مقدار كمي سفت باشد. يكي ديگر از نشانه هاي آبكش كردن برنج اين است كه در اين مرحله مقداري از دانه هاي برنج در حال جوش، روي آب قرار مي گيرند. فقط مراقب باشيد برنج را به امان خدا ول نكنيد چون ممكن است به راحتي وا برود.
  6. وقتي از پخت برنج مطمئن شديد، آن را داخل آبكش ريخته و روي آن آب ولرم بريزيد تا هم نمك اضافه برنج گرفته شود و هم كمي از حرارت بيفتد.
  7. براي دم كردن برنج ابتدا قابلمه مناسبي آماده كرده و داخل آن مقداري روغن بريزيد، به اندازه اي كه كف قابلمه چرب شود. قابلمه را روي شعله اجاق گاز بگذاريد تا داغ شود. سپس آن را از روي اجاق برداريد و كف قابلمه را با نان، حلقه هاي سيب زميني يا هر ماده ديگر مورد نظر براي ته ديگ بپوشانيد.
  8. بعد از اينكه ته ديگ را با سيب زميني، نان يا هر چيز ديگري پوشش داديد، برنج داخل آبكش را با كفگير بزرگ داخل قابلمه بريزيد به طوري كه برنج به صورت كوه داخل قابلمه قرار گيرد و به ديواره هاي قابلمه نچسبد.
  9. بعد از اينكه كل برنج را در قابلمه ريختيد، در كاسه ديگري مخلوط روغن و آب را روي اجاق داغ كرده و روي برنج بريزيد، سپس در قابلمه را ببنديد؛ در اين مرحله شعله اجاق بايد زياد باشد. البته قبل از اينكه در قابلمه را بگذاريد با دسته كفگير داخل برنج چند سوراخ ايجاد كنيد.
  10. بعد از قرار دادن دم كني، وقتي صداي جزجز به گوشتان خورد و از قابلمه كمي بخار بيرون زد، دم كني را بگذاريد و شعله را كم كرده و بگذاريد برنج دم بكشد. معمولا براي دم كشيدن پلوي ساده همراه با ته ديگ نان يا سيب زميني يك ساعت و نيم زمان لازم است.
فوريت هاي پخت برنج در كترينگ كيبو

اگر برنجتان شور شد

 

  • اگر هنگام پخت كته و موقع جوشيدن برنج در آب، متوجه شديد كه برنج خيلي شور شده است، داخل آب برنج چند تكه سيب زميني پوست كنده بريزيد. سيب زميني، شوري غذا را به خود جذب مي كند.
  • اگر قبل از آبكش كردن برنج متوجه شوري آن شديد، موقع آبكش كردن، مقدار آب بيشتري روي برنج آبكش شده بريزيد.
  • اگر ديگر كار از كار گذشته بود و كاري براي جبران شوري برنج نمي توانستيد انجام دهيد خورش را كم نمك بپزيد.

اگر برنج تان ته گرفت

 

كترينگ شركتي

 

 

  • به سرعت چند تكه نان روي برنج بگذاريد. نان بوي سوختگي را به خودش مي گيرد.
  • با پياز هم مي شود بوي سوختگي برنج را گرفت. چند حلقه پياز را داخل برنج فرو كنيد.اگر برنج شما بي نمك يا كم نمك شد
  • روي غذا با نمكدان نمك بپاشيد.
  • مقداري نمك را در آب جوش حل كرده و روي برنج بريزيد.
  • • خورش را خوش نمك تر بپزيد.

كترينگ بلوار ميرداماد وقتي ميخواهد برنج خوب قد بكشد از روش هاي زير استفاده ميكند:

 

 

  • موقعي كه در اوج جوشيدن است، يك استكان آب سرد داخل برنج بريزيد.
  • قابلمه را بزرگ انتخاب كنيد تا برنج جاي كافي براي قد كشيدن داشته باشد.
  • هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مايع داخل آب قابلمه بريزيد تا هم خوب قد بكشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.
  • موقع آبكش كردن برنج، روي برنج آب سرد نريزيد زيرا به برنج شوك وارد كرده و جلوي ادامه قد كشيدن آن را مي گيرد.

اگر مي خواهيد برنج پس از پخت سفيد شود

 

 

  • به آب برنج، هنگام جوشيدن يك قاشق آبليمو يا آب نارنج و يا دو قاشق ماست يا دوغ اضافه كنيد. مزيت ديگر اين كار اين است كه دانه هاي برنج به هم نمي چسبند.


نكات لازم براي آبكش و دم كردن

 

  • كيترينگ ما موقع آبكش كردن برنج كاسه اي را به صورت برگردان داخل كاسه ظرفشويي قرار داده و آبكش را روي كاسه قرار دهيد، زيرا اگر كاسه به صورت معمول زير آبكش قرار گيرد، داخل كاسه زير آبكش، پر از آب حاصل از آبكشي برنج شده و برنج داخل آب خراب مي شود.
  • هنگام دم گذاشتن، سوراخ هايي را با دسته كفگير در ميان توده برنج ايجاد كنيد، اين سوراخ ها باعث مي شود بخار از كف قابلمه به راحتي به سطح آمده و برنج زودتر دم بكشد.

اگر مي خواهيد برنج زعفراني شود


براي آماده كردن پلوي زعفراني مقداري پودر زعفران را در مقداري آب جوش داخل يك استكان كوچك حل كرده و استكان را موقع دم كردن روي برنج قرار دهيد و در قابلمه را بگذاريد تا زعفران هم همراه برنج دم كشيده و رنگ آن پررنگ تر شود.

 


نكته

 

 

  1. عاملي كه موجب تفاوت در نتيجه كار ميشود اول ميزان جوشاندن برنج و دوم ميزان آبي است كه به صورت آب و روغن و يا تنهايي به برنج اضافه ميشود . اين آب به هنگام دم افتادن برنج ،تبخير شده و به علت عدم خروج در فضاي بسته قابلمه جذب برنج شده و هر چه مقدارش بيشتر باشد برنج را نرم و نرم تر و يا له ميكند .
  2. پس نتيجه ميگيريم كه مقدار آبي كه به برنج اضافه ميكنيم نبايستي زياد باشد مثلا براي ۵ پيمانه پلوپز برنج ايراني ۳ الي ۴ قاشق آب ( با عرق هل يا دارچين ) كافيست و براي همين مقدار از برنج خارجي اگر كمي بيشتر هم شد مانعي ندارد . حتي اين مقدار را ميتوان هنگامي كه برنج نرمتر و يا زنده تر در آبكش ريخته شده را تغيير داد مثلا اگر احيانا فراموش كرده ايد و ديرتر برنج را آبكش كرده مقدار اين آب را كمتر كنيد .
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۵۲:۴۱ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب