بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

طعم اصيل غذا در كترينگ ميرداماد

وقتي حرف از غذاي ايراني مي شود كمتر كسي است كه بگويد از اين غذاها خوشش نيامده است. اكثر گردشگراني كه به ايران مي آيند عاشق غذاهاي ايراني مانند كباب و قرمه سبزي مي شوند. اما ايراني هايي كه قبل تر ها معمولا كمتر چنين حسي به غذاهاي خارجي داشتند چرا امروزه به سمت غذاهاي خارجي مانند پيتزا و لازنيا و غذاهاي چيني و كشيده مي شوند؟ به نظر شما علت اين امر چيست؟ براي اينكه در مورد غذاهاي ايراني بيشتر بدانيم، با

 

 

تهيه غذا گاندي و اين مقاله همراه باشيد.

 


شايد يكي از اصلي ترين دلايل جوان ها براي روي آوردن به غذاهاي خارجي و به خصوص فست فود ها كه ضرر فراواني براي آن ها دارد؛ تكراري بودن برنامه غذايي در خانه ها باشد. جوان ها سعي مي كنند در ماه چند باري به كترينگ ها، رستوران ها و فست فود ها سر بزنند و از روي منو غذاهاي خارجي را انتخاب كنند و يا از روي دستور العمل كتاب آشپزي اين غذا ها را خود در خانه بپزند. اگر چه بعضي از اين غذا ها واقعا خوشمزه است و همه را تحريك مي كند گاهي به سراغشان بروند.

 

 

غذا هايي مثل بيف استراگانوف روسي، غذاهاي تند هندي و غذاهاي لذيذ چيني از اين جمله هستند. اما همه اين ها باعث مي شود كه علاوه بر اينكه هزينه زيادي برايشان صرف مي كنيم به ميزان قوت و سلامت اين غذا نيز مطمئن نباشيم و علاوه بر اين ادويه هاي استفاده شده با اين غذا ها با طبع ما ايراني ها سازگار نباشد و به معده هايمان آسيب بزند. اين غذا ها اگر چه جذاب هستند اما مضرات زيادي دارند كه در زير به برخي از آن ها اشاره خواهيم كرد.

 

  • قيمت بالا

يكي از مشكلات اين نوع غذا ها گران بودن آن ها است، اين گران بودن گاهي به خاطر مواد اوليه ي لازم براي تهيه اين غذاها است كه بايد ازكشور مادر تهيه شود و گاهي هم به اين خاطر است كه معمولا رستوران هايي كه نامو برند غير ايراني دارند؛ حق سرويس بيشتري از مشتري دريافت مي كنند. چيدمان، اسم رستوران، احترام به مشتري و همگي باعث بالا رفتن اين حق سرويس مي شود.

 

 

  • استفاده از مواد بي كيفيت در غذا

يكي ديگر از مشكلات غذاهاي فرنگي اين است كه در ايران با مواد غذايي بي كيفيت تهيه مي شوند مثلا غذاهاي ايتاليايي مانند پيتزا و لازانيا و ديگر غذاهايي كه درآن ها از سوسيس و كالباس و يا انواع پنير استفاده مي شود، شما نمي توانيد اطمينان حاصل كنيد كه ايا اين سوسيس و كالباس و پنير مرغوب هستند يا مطابق با همه شايعات در اين زمينه درست شده اند.

 

در هر حال چيزي كه مشخص است غذاي ايراني هم مانند بسياري از رسم و رسومات ديگر كم كم در ميان جوانان كمرنگ شده است و امروزه در ميان جوانان بيشتر مي توانيد كساني را پيدا كنيد كه عاشق فست فود هستند تا غذاهاي اصيل ايراني، شايد كمي تغيير در برنامه غذايي، درست كردن غذاهاي خوش آب و رنگ ايراني و استفاده از قوه خلاقيت در زمينه آشپزي فرزندان شما را به غذاهاي خانگي باز گرداند. غذاهاي ايراني بسيار متنوع است و شما اگر سعي كنيد از غذاهاي تمامي قوم ها و شهر هاي ايران آگاه شويد ديگر غذاي تكراري نخواهيد پخت.

 

ويژگي هاي آشپزي ايراني

 

آشپزي ايراني، همانند فرش ايراني، اساسا هنري است توده اي، كه در خانه هاي مردم ساده يا حتي فقير به دست زنان و دختران شهر و روستاهاي اين سرزمين پرورانده شده است. هر چند نمونه هاي فرد اعلاي آن (باز مانند فرش) از خانه هاي اشراف و اعيان سر در آورد، و هر چند آشپزي حرفه اي كمابيش در انحصار مردان باشد. تفاوت عمده آشپزي حرفه اي در آشپزخانه صنعتي و آشپزي خانگي در حجم غذاست، نه در شيوه پخت و پز؛ آشپز حرفه اي همان آشپزي زنان خانه دار در مقياس بزرگ تر و با تجهيزات بيشتر تقليد مي كند و مي كوشد به پاي آن برسد.

 

 

 

از ميان عوامل بيشماري كه در تكوين و تكامل اين هنر موثر بوده اند، از سه عامل عمده مي توان نام برد : فرآوده هاي بومي، نوع سوخت، و نحوه زندگي مردم به طور كلي.فرآورده هاي سرزمين ايران متنوع و ممتاز است. از اين جهت كه در اين سرزمين همه جور اقليمي گرمسير، سردسير، بياباني، دريايي، دشتي، كوهستاني پيدا مي شود، ثانيا ايران بخشي از نوار حاصل خيزي كه از دامنه هاي هيماليا تا سواحل اروپايي درياي سياه كشيده شده است و سرزمين هاي كشمير، افغانستان و پاكستان و آسياي صغير تا يونان و پاره اي از اروپاي شرقي را در بر مي گيرد. ميوه و سبزي و تره باري كه در اين نوار از خاك ايران بدست مي آيد از لحاظ عطر و طعم در جهان بي مانند است. گوشت، شير و كره و روغن اين منطقه هم به همان دلايل بر نظاير خود در ساير جاها امتياز دارد.

 

دم كشيدن و جا افتادن غذا

آشپزي ايراني را از ساير شيوه هاي آشپزي ممتاز مي كند. ملل ديگر، به هر دليل و موجبي كه باشد، بيشتر غذاهاي خود را به سرعت آماده مي كنند، و در بعضي موارد مثلا آشپزي چيني، بسياري از مواد را فقط مختصري تفت مي دهند، يا به اصطلاح مي ترسانند، و بصورت نيم پز مي خورند. در اروپا هم اين رسومات چيني تا حدي رايج شده است. از آن جا كه ذائقه ما ايراني ها به غذاي دم كشيده و جا افتاده عادت دارد، بسياري از ما براي قبول اين نوع غذاها آمادگي ندايم؛ ولي البته اين امر چيزي جز عادت نيست و لذت بردن از هر نوع آشپزي را با اندكي كنج كاوي و تحمل مي توان آموخت.

 

نكته اي كه كترينگ ونك با يك نگاه كلي به آشپزي ايراني انداخنه است ، روشن مي شود، كه هر كدام از غذاهاي اصلي ايراني الگويي است كه بواسطه قرن ها تجربه بدست آمده است و مي توان آن را با مواد گوناگون پر كرد. براي ديدن اين حقيقت كافي است به انواع پلو و خورش و آبگوشت و اشكنه و كوكوي ايراني نگاهي بيندازيم : در همه اين موارد مي توان گفت كه امكان تنوع بي پايان است، در حالي كه هويت غذا (چه آبگوشت باشد چه خورش) سر جاي خود باقي مي ماند. بنابر اين خورش، آبگوشت يا اشكنه ي ايراني يك خوراك معين نيست، بلكه يك الگويي است براي درست كردن غذاهاي بيشماري كه مي تواند با هر فصل از سال يا هر منطقه اي از كشور، يا با ذوق و توانايي هر پزنده و خورنده اي جور در بيايد. اين كيفيتي است كه آشپزي ايراني را بطور كلي از آشپزي ساير ملل ممتاز مي كند.

 

مفهوم واژه كترينگ چيست؟


كترينگ چيست ؟ امروزه واژه كترينگ (catering) واژه چنان نا آشنايي براي ما نيست. تاريخچه كيترينگ به آغاز استفاده از هواپيماهاي مسافربري بر ميگردد. در كيترينگ هواپيمايي، مسافران با توجه به مسافت پرواز، كلاس پرواز و موارد ديگر مورد پذيرايي توسط مهمانداران هواپيمايي قرار مي گيرند.
خود كلمه كيترينگ در زبان انگليسي (Catering) به طور كلي معرف صنعت آماده سازي و تهيه و طبخ نوشيدني و غذا در محلي مشخص و سرو غذا در محلي ديگر جهت پذيرايي مي باشد، به عنوان مثال ميتوان از كيترينگ هواپيمايي، كيترينگ قطار، كيترينگبيمارستاني، كترينگ هتل ها و كترينگ كشتيراني نام برد.
تلاش هاي مقدماتي در صنعت catering كيترينگ از دهه ۱۹۲۰ آغاز شده است كه موضوع آن خوراكي هاي درون پروازي است، اما نخستين آشپزخانه اي كه براي تهيه خوراكي هاي درون پروازي بوجود آمده است، در سال ۱۹۳۶ توسط خطوط هوايي امريكا ايجاد شده و محتويات آن بطور معمول شامل گوشت (اكثرا گوشت مرغ يا گوشت قرمز گاو و گوساله )، يك نوع سالاد يا سبزي، كمي نان و يك دسر شيريني و شكلات بود.

 

 

در برخي از كيترينگ هاي هواپيمايي مسئول تامين خوراكي ها معمولا يك غذاي جانشين از قبيل غذاي طبخ شده يا غذاي ويژه دين كليمي ها، مسلمانان و گياهخواران نيز تهيه مي كنند. البته اين غذاها بايد از قبل وبرخي اوقات هنگام خريد بليط سفارش داده شوند.
كيترينگ به عنوان يك صنعت غذايي از حدود سال ۱۸۲۰ ميلادي در امريكا، توسط امريكايي هاي افريقايي تبار رشد و نمو كرد و به عنوان صنعت سودآور غذايي توسعه پيدا كرد، پس از آن در حدود سالهاي ۱۹۳۰ ميلادي موسسات دولتي در اتحاد جماهير شوروي با منوهاي ساده شروع به توسعه موسسات دولتي پذيرايي به عنوان بخشي از سياست هاي اشتراك منابع خود كردند، به تدريج با توسعه صنعت غذا، از حدود سال ۱۹۶۰ ميلادي غذاخوردن در كيترينگ هاي دولتي و پذيرايي فراگيرتر شد.

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ ] [ ۰۹:۴۲:۴۷ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب