بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

طرز تهيه آلبالو پلو با مرغ

آلبالوپلو يكي از انواع پلوها در آشپزي ايراني است. اين غذا بيشتر در مجالس مهماني و جشن تهيه مي‌شود ولي درست كردن آن از اغلب غذاهاي مجلسي ساده‌تر است.

آلبالو پلو به روش‌هاي مختلفي سرو مي‌شود: آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلي و يا آلبالو پلو ساده كه هر يك به‌ نوبه‌ خود خوشمزه و دلچسب است و انتخاب نوع آن به سليقه خود شما بستگي دارد.

اگر بخواهيد كنار غذايي كم كالري ميل كنيد، بهتر است به اندازه يك پيش‌دستي سبزي خوردن و يك ليوان دوغ بخوريد تا به اين ترتيب هم از گروه سبزي‌ها در وعده غذايي‌تان باشد و هم از گروه لبنيات.

مواد لازم براي آلبالو پلو

ميزان مواد مواد مورد نياز
4 ليوان برنج
500 گرم آلبالو
250 گرم شكر
1 عدد مرغ
1 عدد پياز
 به مقدار لازم روغن و زعفران

آلبالو پلو در مهماني ها و مجالس فصل تابستان چشم نوازتر از هر غذاي ديگري است. در اين فصل ميتوان براي تهيه آلبالو پلو خوشمزه و خوش آب و رنگ از آلبالو فريز شده استفاده كنيد . اما در فصل تابستان  ميتوانيد آلبالو تازه استفاده كنيد.

آلبالو پلو

آلبالو قرمز در كنار پلو زعفراني و ساق مرغ مغز پخت شده واقعاً با هيچ چيز ديگري قابل مقايسه نيست. البته ميتوان آلبالو پلو با گوشت چرخكرده هم تهيه كرد كه بعدا دستور پخت آلبالو پلو با گوشت چرخ كرده را در سايت كترينگ كيبو ميزاريم. در ضمن اين كه آلبالو پلو شيرين يا ترش باشد بستگي به سليقه شما دارد. در ادامه طرز تهيه آلبالو پلو ملس مجلسي را ميبينيد كه به صورت مرحله به مرحله توضيح داده شده است.

طرز پخت آلبالو پلو با مرغ

  • مرحله اول:

برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقيقه در مقداري اب و نمك خيس دهيد ،سپس با چند ليوان اب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد؛بعد با اب ولرم آبكشي كنيد. شما ميتونيد با مراجعه به قسمت مقالات سايت كيبو نكات پخت برنج را مطالعه كنيد ( زماني برنج را ابكشي كنيد كه  وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف برنج نرم و مغز ان كمي خام باشد ).

  • مرحله دوم:

هسته آلبالوها را بگيريد و البالوها را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. شكر را روي آلبالوها بريزيد و اجازه دهيد 10 دقيقه باهم بجوشند. سپس از روي حرارت برداريد تا رنگ البالوها تيره نشود ، آلبالوهاي پخته را از صافي رد كنيد سپس شربت آن را مجدد روي حرارت بگذاريد  تا بجوشد و كمي غليظ شود.

  • مرحله سوم:

مرغ ها را با مقداري آب ، چند قاشق روغن ، پياز ، نمك و فلفل داخل قابلمه  بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بپزد و اب مرغ تمام شود.

  • مرحله چهارم:

ته ديگ مقداري روغن بريزيد و مقداري نان لواش ته قابلمه بچينيد. برنج ابكش شده و آلبالوهاي پخته را لايه لايه روي هم بريزيد ، حرارت را زياد كنيد تا برنج  شروع به بخار كردن كند. سپس دم كني را بگذاريد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد برنج دم بكشد. در اواسط پخت برنج1 ليوان اب آلبالو را روي برنج بدهيد.

  • مرحله پنجم:

براي سرو آلبالو پلو را در ظرف بكشيد و روي آن را با مرغ و آلبالويي كه براي تزئين كنارگذاشته بوديد و برنج زعفراني تزئين كنيد.

آلبالو پلو با مرغ

فوت و فن هاي پخت آلبالو پلو با مرغ

  1. يك كاسه كوچك از آلبالو ها را كناري بگذاريد تا در زمان سرو غذا روي برنج را با ان تزئين كنيد ، براي برنج زعفراني  مقداري برنج سفيد را با كمي زعفران دم شده و مقداري كره مخلوط كنيد.
  2. مقدار شكر ذكرشده‌ در اينجا اختياري است. اگر غذاي شيرين دوست داريد، مقدار آن را بيشتر و در صورتي كه دوست نداريد شكر را از دستور حذف كنيد.
  3. بسياري معتقدند آلبالو را بايد قبل از مصرف در كمي آب جوشاند اما سرآشپز تهيه غذا بلوار ميرداماد براي تهيه غذا مجالس به شما توصيه ميكند كه آلبالوها را بعد از هسته‌گيري فقط در كمي روغن تفت دهيد و هنگام مصرف در آن 3 قاشق غذاخوري شربت مرباي آلبالو بريزيد.
  4. علاوه بر آلبالو بايد كمي هم شربت آلبالو به غذا اضافه كنيد تا برنج كمي ارغواني رنگ شود البته بايد مربايي را برگزينيد كه رنگ طبيعي آلبالو را داشته و شفاف باشد و از مصرف مرباهاي قند سوخته كه رنگي قهوه‌اي يا سياه دارند، خودداري كنيد زيرا در صورت استفاده از آن‌ها، غذا رنگ مناسبي پيدا نخواهد كرد و ظاهرش خوب نخواهد بود.
  5.  خيلي‌ها مي‌گويند آلبالو را بايد حتماً در ظرف لعابي پخت تا رنگ خود را حفظ كند در حالي كه سر آشپز كترينگ جردن  به شما اطمينان مي‌دهد كه از هر ظرفي مي‌توان براي طبخ اين ميوه استفاده كرد؛ اين ظرف مي‌تواند مسي باشد يا تفلون.
  6. ادويه مناسب اين غذا زعفران است بنابراين براي هر چه خوش عطرتر كردن آن، زعفران را از ياد نبريد.
  7. اين غذا به دليل شربت آلبالويي كه دارد، ممكن است زود بسوزد بنابراين هرگز نبايد آن را روي شعله زياد قرار داد و بايد حتماً قابلمه را روي شعله پخش‌كن گذاشت.
  8.  ته‌ديگ مناسب اين غذا نان است و البته نان تافتون. زيرا شربت آلبالو به خورد اين نان مي‌رود. نان تافتون ته‌ديگ نسبتاً كلفتي ايجاد مي‌كند كه تردي آن براي هر مصرف‌كننده‌اي تجربه‌اي لذت‌بخش است.
  9. نوشيدني مناسب همراه اين غذا شربت بهارنارنج يا عرق نعناع است و بهتر است فقط يك كاسه ماست معمولي با نعناع بگذاريد و همراه آلبالوپلو ميل و از مصرف ماست موسير يا ماست ترش خودداري كنيد. اين غذا به اندازه كافي كامل و رنگين است و ضرورتي ندارد كنار آن را بيش از اندازه شلوغ كرد.
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ اسفند ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۱:۵۲ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب