بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

آشپزي مجالس

شناختي كه بيشتر مردم از كترينگ ها دارند، اين است كه كترينگ ها مسئوليت تهيه غذا براي انواع مجالس را برعهده دارند كه اين خدمات مجالس مي تواند، شامل مجالس عروسي، مهماني، سمينار، تولد، جشنواره و... باشد كه در اين بين مجالس عروسي بيشتر در جامعه هدف كترينگ ها قرار دارند.

غذاي سازماني

آشنايي با خدمات كترينگ 

كيترينگ شركتي به فرايند تهيه و آماده سازي غذا براي تعداد بسيار زيادي از مهمانان مجالس و همچنين مسافران هواپيماها و قطارها گفته مي شود. در واقع در كترينگ ها انواع مواد غذايي و نوشيدني هاي سفارش شده تهيه و آماده شده و براي سرو به محل مورد نظر منتقل مي شود. كترينگ ها داراي انواع گوناگوني، مانند؛ كترينگ هاي هوايي، كترينگ هاي زميني، كترينگ هاي رژيمي، كترينگ هاي بيمارستاني و... بوده كه هركدام از آنها با توجه به نياز مشتريان و شرايط خاص آنها تهيه مي شود. 

كترينگ به چه معناست؟

كيترينگ و يا كترينگ عنواني است كه خيلي از شما بارها آن را شنيده ايد، اما ممكن است معني و مفهوم آن را ندانيد. به همين جهت در اين مطلب سعي كرده ايم تا شما را با مفهوم آن بيشتر آشنا كنيم و اطلاعات مفيدي را در اين زمينه در اختيار شما قرار دهيم. منظور از كترينگ، تهيه غذاي مجالس و طبخ مواد غذايي، بسته بندي و همچنين توزيع آنها به تعداد زيادي از افراد مي باشد. اين سيستم بيشتر غذاي مورد نياز مجالس، مانند؛ مجالس عروسي، تولد و سمينارها را تهيه مي كند.

كترينگ شركتي

صنف جهاني كترينگ يا تهيه غذا

كسب و كارهاي تهيه غذا يا كترينگ در واقع يكي از پرطرفدارترين و پرسودترين كسب و كارها از زمان پيدايش و فعاليت آنها به شمار مي آيد به طوري كه امروزه شاهد تشكيل صنف جهاني كترينگ هستيم و اين امر مي تواند نشان از اهميت اين مدل از كسب و كار در كل جهان باشد. تمام شركت هاي تهيه غذا در سراسر جهان با گردهمايي در صنف جهاني ifca مي توانند از حقوق اين انجمن برخوردار باشند. انجمن صنفي مذكور در سال 1980 در كشور انگلستان تشكيل شد و از همان سال نيز همايشات و رويدادهاي بسيار زيادي را در خصوص سيستم تهيه غذا و توزيع آن برگزار كرده است كه شما مي توانيد شاهد تورها و اردوهاي علمي بسيار مختلفي باشيد كه هدف آنها شركت در اين همايش ها مي باشد. تمام مواد اوليه استفاده شده به همراه تجهيزات آشپزخانه مورد نياز از سوي وزارت هاي مشخص شده مورد بررسي قرار مي گيرد كه اين امر مي تواند خيال مصرف كنندگان را راحت كند.

آشنايي با روش هاي افزايش فروش

همانطور كه مي دانيد، منظور از كترينگ ، صنعتي مي باشد كه غذاي مورد نياز و سفارش شده مشتريان را طبخ و آماده مي كند و آن را براي سرو به محل ديگري ارسال مي نمايد. تفاوتي كه بين يك كترينگ و تهيه غذا وجود دارد، اين است كه در تهيه غذاها معمولا تعداد غذاهايي كه سفارش داده مي شود كم است اما در كترينگ ونك اغلب غذاي مورد نياز مهماني ها و رويدادهايي كه در آن جمعيت زيادي وجود دارد، تهيه مي شود.

از آنجايي كه امروزه در هر شهري تعداد زيادي از كترينگ ها به وجود آمده است و همگي آنها سعي مي كنند تا از رقباي خود پيشي بگيرند، كسب درآمد و سود بيشتر از اين روش نياز به رعايت برخي از نكات خاص دارد. همانطور كه مي دانيد، امروزه قيمت كالاها و خدمات به طور لحظه اي تغيير مي كند كه اين عامل باعث مي شود تا قيمت گذاري غذاهاي عرضه شده توسط كترينگ ها تا حدي دشوار باشد.

از اين رو توجه به اصولي كه مي تواند به موفقيت يك كسب و كار و به وِيژه كترينگ ها كمك كند، بسيار حائز اهميت مي باشد. به همين دليل در اين مقاله سعي كرده ايم تا به معرفي روش هايي براي افزايش فروش كترينگ ها بپردازيم. اگر شما هم از افرادي هستيد كه به تازگي يك كسب و كار را راه انداخته ايد ولي نمي دانيد از چه روش هايي براي افزايش فروش آن استفاده كنيد، توصيه مي كنيم كه تا انتهاي اين مقاله با ما همراه باشيد.

غذاي مجالس

افزايش فروش كترينگ ها با تمركز بر مشتري هاي قبلي

اگر تا به حال تجربه راه اندازي يك كسب و كار را داشته باشيد، حتما مي دانيد كه جذب مشتري هاي جديد تا چه اندازه سخت و زمان بر مي باشد و براي موفقيت در آن بايد انرژي زيادي صرف نماييد. كترينگ ها نيز از اين قاعده مستثني نبوده و در آن هم جذب مشتري هاي جديد به مراتب سخت تر از نگه داشتن مشتري هاي قبلي خواهد بود. علاوه بر سخت بودن جذب مشتري جديد، انجام اين كار هزينه هاي زيادي در پي خواهد داشت، از اين رو توصيه مي كنيم تا به مشتري هاي فعلي خود تمركز كنيد و تا جايي كه مي توانيد رضايت آنها را جلب نماييد.

  • در وهله اول تا جايي كه امكان دارد، حاشيه سود را به نحوي تعيين كنيد تا هم به نفع شما باشد و هم به نفع مشتري

  • يكي از مهمترين اقداماتي كه بايد براي افزايش فروش كترينگ خود انجام دهيد اين است كه در زمان افزايش قيمت ها، اين موضوع را به مشتريان اطلاع دهيد. پس به هر نحوي كه مي توانيد، مانند؛ پخش تراكت، نصب بنر و يا توضيحات تلفني، مشتري هاي خود را در رابطه با افزايش قيمت ها و همچنين اقدامي كه به نفع آنها انجام داده ايد در جريان بگذاريد.

  • يكي از روش هايي كه مي تواند به جلب مشتري و همچنين افزايش فروش كترينگ ها كمك كند اين است كه براي غذاهايي كه داراي حاشيه سود بيشتر و همچنين مشتري كمتري هستند، تخفيفات وِيژه اي بگذاريد.

  • به هيچ عنوان از تغيير در منوي غذايي خود واهمه نداشته باشيد و در صورت لزوم، غذاهاي داراي حاشيه سود بالا را با غذاهايي كه حاشيه سود كمتري دارند، جايگزين نماييد.

علي رغم موارد گفته شده، قيمت گذاري درست و منطقي از اصلي ترين فاكتورها براي موفقيت و افزايش فروش كترينگ ونك مي باشد. اين موضوع تا حدي حائز اهميت مي باشد كه كوچكترين غفلت و اشتباهي در آن به سرعت باعث شكست هر كسب و كاري مي شود.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۳۲:۱۳ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]

انواع روش هاي مزه دار كردن سبزيجات

نكته‌اي كه كترينگ ونك با يك نگاه كلي به آشپزي ايراني انداخنه است ، روشن مي‌شود، كه هر كدام از غذاهاي اصلي ايراني الگويي است كه بواسطه قرن‌ها تجربه بدست آمده است و مي‌توان آن را با مواد گوناگون پر كرد. براي ديدن اين حقيقت كافي است به انواع پلو و خورش و آبگوشت و اشكنه و كوكوي ايراني نگاهي بيندازيم :

در همه اين موارد مي‌توان گفت كه امكان تنوع بي پايان است، در حالي كه هويت غذا (چه آبگوشت باشد چه خورش) سر جاي خود باقي مي‌ماند. بنابر اين خورش، آبگوشت يا اشكنه‌ي ايراني يك خوراك معين نيست، بلكه يك الگويي است براي درست كردن غذاهاي بيشماري كه مي‌تواند با هر فصل از سال يا هر منطقه‌اي از كشور، يا با ذوق و توانايي هر پزنده و خورنده‌اي جور در بيايد. اين كيفيتي است كه آشپزي ايراني را بطور كلي از آشپزي ساير ملل ممتاز مي‌كند

تعيين كننده اصلي كيفيت خدمات و غذاهاي كترينگ شركتي و همچنين  تهيه غذاي مجالس ميزان رضايت مشتريان شما از آنها، نيروي انساني و افراد فعال در كترينگ ميباشد. تفاوت هاي بسيار زيادي بين آشپز يك كترينگ با آشپز يك رستوران وجود دارد چراكه با توجه به حجم غذاي توليد شده در كترينگ، آشپزي كه استخدام مي كنيد بايد حتماً آموزش هاي لازم در خصوص آشپزي صنعتي را ديده و تجربه كار در يك آشپزخانه صنعتي را داشته باشد.

طعم اصيل غذا در كترينگ ميرداماد

وقتي حرف از غذاي ايراني مي شود كمتر كسي است كه بگويد از اين غذاها خوشش نيامده است. اكثر گردشگراني كه به ايران مي آيند عاشق غذاهاي ايراني مانند كباب و قرمه سبزي مي شوند. اما ايراني هايي كه قبل تر ها معمولا كمتر چنين حسي به غذاهاي خارجي داشتند چرا امروزه به سمت غذاهاي خارجي مانند پيتزا و لازنيا و غذاهاي چيني و … كشيده مي شوند؟  به نظر شما علت اين امر چيست؟ براي اينكه در مورد غذاهاي ايراني بيشتر بدانيم، با تهيه غذا گاندي و اين مقاله همراه باشيد.
شايد يكي از اصلي ترين دلايل جوان ها براي روي آوردن به غذاهاي خارجي و به خصوص فست فود ها كه ضرر فراواني براي آن ها دارد؛ تكراري بودن برنامه غذايي در خانه ها باشد.  جوان ها سعي مي كنند در ماه چند باري به كترينگ ها، رستوران ها و فست فود ها  سر بزنند و از روي منو غذاهاي خارجي را انتخاب كنند و يا از روي دستور العمل كتاب آشپزي اين غذا ها را خود در خانه بپزند. اگر چه بعضي از اين غذا ها واقعا خوشمزه است و همه را تحريك مي كند گاهي به سراغشان بروند.

توصيه براي خوش‌طعم كردن سبزي‌ها

  1.  بهتر است برخي از سبزي‌ها مانند هويج، گل‌كلم، پياز و گوجه‌فرنگي را اصلاً نپزيد. چون اين سبزي‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما مي‌توانيد آن‌ها را قطعه‌قطعه و با كمي آب‌ليمو طعم دار كنيد و كنار ظرف غذايتان بچينيد. اگر سفت و سختي هويج براي شما يا كودكتان قابل تحمل نيست، مي‌توانيد آن را رنده كنيد تا خوردنش آسان‌تر شود.
  2. هيچ طعم‌دهنده‌اي مانند پودر سير، فلفل سياه و مقدار بسيار كمي نمك نمي‌تواند سبزي‌هاي شما را خوش‌طعم كند. افزودن كمي كره، روغن زيتون يا روغن كنجد به سبزي‌هاي پخته هم مي‌تواند طعم فوق‌العاده‌اي به آن‌ها ببخشد.
  3.  هرگز به سبزي‌هايي كه قرار است پخته شوند، آب‌ليمو يا سركه اضافه نكنيد. اين كار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها مي‌شود. شما مي‌توانيد آب‌ليمو و سركه را بعد از پخت به سبزي‌ها اضافه كنيد.براي اينكه ويتامين‌ها، شكل و بافت سبزي‌ها از دست نروند و بي‌طعم نشوند، بهتر است به جاي آب پز كردن يا جوشاندن آن‌ها، از روش بخارپز استفاده كنيد.حواستان باشد كه گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزيد تا طعم بهتري پيدا كنند. براي پختن هر يك عدد مرغ كامل، يك ليوان آب كافي است. و شما با افزودن آب بيشتر، فقط طعم مرغ را از بين خواهيد برد.

تهيه غذا جردن

  1.  ذرت، نخودفرنگي، باقلا و لوبيا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج كنيد تا پوست رويي آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتي پيدا نكنند. در ضمن، افزودن كمي كره، نمك و آويشن مي‌تواند طعم اين سبزي‌ها را بسيار مطلوب‌تر كند.
  2.  اضافه كردن كمي نمك، گردوي آسياب شده، كره و پونه خشك به سيب‌زميني پخته‌شده، طعم فوق‌العاده جديدي را به اين خوراكي مفيد مي‌دهد.
  3.  پختن ساقه كرفس، كنگر و بروكلي با آب مرغ يا آب گوشت باعث خوش‌طعم شدن اين سبزي‌ها مي‌شود. البته به شرطي كه زياد حرارت نبينند و بعد از پخت هم كمي سركه بالزاميك به آن‌ها اضافه شود!

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۳۹:۵۵ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]

خدمات مجالس كترينگ كيبو 

آنچه از كترينگ در بين مردم بيش‌تر شناخته شده است، ارائه خدمات غذايي و آشپزي مجالس مختلف است. البته اين مجالس شامل عروسي، تولد، مهماني‌ها، همايش‌ها، سمينارها و جشنواره‌ها مي‌شود كه بيش‌تر از همه تشريفات در عروسي‌ها روي بورس است. اين روزها كار خدمات مجالس تخصصي‌تر شده  است و براي برگزاري جشن فارغ‌التحصيلي، مراسم ترحيم و جشن‌هاي مناسبتي هم فعاليت مي‌كنند. خدمات برگزاري عروسي شامل فضاي عروسي مثل باغ يا تالار، گل‌آرايي، شمع‌آرايي، ديزاين باغ، معرفي سالن زيبايي براي عروس، معرفي گروه عكاسي و فيلمبرداري و از همه مهم‌تر تهيه غذاي مجلس عروسي است. از آنجايي كه جشن عروسي از مهم‌ترين جشن‌هاي زندگي هرشخصي است، برگزاري آن مهم است. مهم‌ترين نكات در تهيه غذا براي عروسي، داغ بودن غذا، كيفيت مواد اوليه غذا، ميزان غذا و ظاهر آن است.

كترينگ كيبو

كترينگ هاي رژيمي چه تفاوتي با ديگر كترينگ ها دارند ؟

به طور كلي كترينگ هاي مختلف مثل هواپيمايي، قطار، هتل و بيمارستان ها، بر اساس نياز هاي كاربران شان، تنوع غذاي شان را تعيين مي كنند. بر همين اساس، كترينگ هاي غذاي رژيمي، پايه و اساس انتخاب غذا و مواد اوليه براي تهيه و سرو غذاهايشان، بر اساس خوراكي هاي رژيمي با ميزان چربي و قند كم انتخاب مي شوند. براي مثال، غذا هاي گياهي، سبزي ها و سالاد ها، گوشت سفيد كبابي، حبوبات بدون چربي هاي اشباع شده، از موارد اصلي منوي غذاي رژيمي هستند. تعداد كترينگ هاي غذاي رژيمي، در مقايسه با ديگر كترينگ ها در سطح شهر كمتر است؛ ولي اين دسته ، طرفداران خاص خودشان را دارد. گفتني است كه كترينگ هاي غذاي رژيمي در بعضي موارد، مي توانند غذاي مورد نياز بيمارستان ها و باشگاه هاي ورزشي را هم تامين كنند.

تهيه غذا مجالس 

 
به طور كلي كترينگ يك واژه انگليسي است كه به معني تهيه غذا و عرضه انواع غذا و نوشيدني براي مكان هاي خاص است. بدين معنا كه غذا و نوشيدني ها در محلي مشخص درست شده و سپس براي مكان هاي مختلفي سرو مي شوند. از انواع كترينگ هاي غذا مي توان به كترينگ هواپيمايي، كترينگ بيمارستاني، كترينگ قطار، كترينگ هتل، كترينگ رستوراني و حتي كترينگ غذاي رژيمي اشاره كرد. هر كدام از كترينگ ها، با توجه به نياز كاربران، شرايط خاص خودشان را دارند؛ بدين معنا كه با توجه به مكان مورد نظر براي سرو غذا و نوشيدني، مواد اوليه، دورچين و نوع نوشيدني ها انتخاب مي شوند. 

در تهيه غذا از شركت ها و سازمان ها بايد به نكاتي توجه كرد. قدم نخست براي انجام اين كار پيدا كردن مكان مناسب براي تهيه غذا مي باشد. امروزه تهيه غذاي مناسب براي كاركنان شركت ها، به يكي از مشكلات بزرگ تبديل شده است زيرا مراكز تهيه غذا بعد از مدتي كيفيت غذاي خود را به شدت كاهش مي دهند. براي تهيه غذاي مناسب و همچنين خريد از بهترين آشپزخانه ها مقاله زير را مطالعه نماييد. 

كترينگ

مزاياي غذاي كترينگ 

بخش آشپزخانه كترينگ كه در آن غذاهاي همه وعده هاي غذايي بسته به نياز مجموعه هدف تهيه مي شود، با تجهيزات آشپزخانه صنعتي براي توليد غذا و نوشيدني بصورت عمده فعال است.همچنين در آشپزخانه هاي صنعتي همه محصولات و مواد اوليه آشپزي با استانداردهاي صنعت غذا چك مي شوند كه بخشي از فرآيند آشپزي صنعتي به حساب مي آيد.

روابط عمومي به بياني ساده و كلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يك مجموعه تعريف مي شود.خوراكيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود كه روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امكانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراكيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلكه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان كشورها دارد.

استفاده از خوراكيهاي بومي هركشور در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوكباب، چلو خوشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي، شيريني هاي محلي از نوع سوهان قم، باقلواو قطاب يزد، كلمپه و كماچ كرمان، گز اصفهان و …) و اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يكديگر بشمار آيد.
در اكثر كترينگ ها بويژه در كترينگ جردن توليدات غذايي بصورت وكيوم و در ظروف يكبار مصرف آماده و تهيه مي شوند

توصيه هاي سرآشپز كترينگ كيبو براي آشپزي

بهترين آشپز دنيا هم كه باشيد، وقتي اسم ميهمان و ميهماني شام بيايد، دست و پايتان را براي آشپزي مجالس گم مي‌كنيد و استرس مي‌گيريد كه حالا چه كار كنم ...و چطوري غذا درست كنم كه باب ميل ميهمان‌ها باشد و چه جوري هنر آشپزي‌ام را به رخ همه بكشم؟!

حتماً شما هم «نيكول كيدمن» هنرپيشه معروف هاليوود را مي‌شناسيد و شايد فكر كنيد او آنقدر شهرت دارد و مشغول است كه اصلاً وقتي براي آشپزي ندارد اما بهتر است بدانيد اين‌طور نيست!

خانم كيدمن دوست دارد تا حد امكان خودش آشپزي كند و غذاهاي خانگي را به غذاهاي محل كار يا رستوران و يا حتي كترينگ شركتي ترجيح مي‌دهد. او هر وقت بي كار مي‌شود، سري به سايت‌هاي آشپزي مي‌زند تا با جديدترين و سالم‌ترين روش‌هاي پخت آشنا شود.

تهيه غذا جردن  هم قصد دارد  در اين مقاله، چند روش ساده اما كاربردي را براي خوش‌طعم كردن غذاها به شما آموزش بدهد.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ آذر ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۲۷:۱۹ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب