بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

طرز تهيه كباب كوبيده 

براي درست كردن كباب كوبيده به سبك كترينگ كيبو بايد به يك سري از نكات طلايي اما ساده توجه كنيد تا بتوانيد كباب كوبيده دلخواه و دلچسپ خود را مهيا كنيد ضمنا اگر مي خواهيد كه كباب شما به بهترين نحو و مانند كباب هاي رستوران ها شود بهتر است از اين نكات ساده غفلت نكنيد.

براي تهيه كباب كوبيده بايد از گوشت چرخ كرده گوسفندي يا مخلوط گوساله استفاده كنيد و براي اينكه كباب كوبيده ترد و خوشمزه شود بايد از گوشت چربي دار استفاده كنيم .گوشتي كه چربي اش كم باشد هنگام ماسا دادن خودش را ول ميكند.

براي درست كردن كباب كوبيده خانگي حرفه‌اي اما با كيفيت خوب كترينگ ابتدا گوشت چرخ‌كرده را در يك ظرف بزرگ و گود بريزيد و كمي نمك به آن اضافه كنيد. گوشت و نمك را خوب ورز بدهيد. در همين مرحله مي‌توانيد فلفل سياه و زعفران را هم اضافه كنيد تا بوي زهم گوشت از بين برود. گوشت را در يخچال بگذاريد كمي به گوشت استراحت بدهيد تا به اصطلاح بيات شود. حالا پيازها را رنده كنيد. يك نكته مهم اين است كه بعد از رنده كرده پيازها، آن‌ها را با دست فشار بدهيد و آب پياز را بگيريد، مي‌توانيد براي گرفتن آب پياز، پيازهاي رنده شده را در پارچه تنظيف بريزيد و با فشار دادن، آب پياز را بگيريد. گرفتن آب پياز سبب مي‌شود تا كباب كوبيده روي سيخ وا نرود و توي آتش نريزد. پيازها را به گوشت اضافه كنيد و حسابي وزر بدهيد. هر چه گوشت و پياز را بيشتر ورز بدهيد كباب كوبيده شما خوشمزه‌تر مي‌شود. بعد از اين‌كه ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روي گوشت يك كيسه پلاستيكي بكشيد  و به مدت ۲ تا سه ساعت آن را در يخچال بگذاريد.

كباب كوبيده

 نكات طلايي كباب كوبيده خانگي 

 

بعد از گذشت ۲ تا سه ساعت گوشت را از يخچال بيرون بياوريد. اين مقدار گوشت براي ۶ نفر است پس گوشت را به ۱۲ قسمت مساوي  تقسيم كنيد. هر قسمت را دوباره كمي در دست ورز بدهيد و به آن شكل يك بيضي بدهيد.

دست‌تان را با كمي آب مرطوب كنيد و آن مقدار از گوشت را كه براي هر سيخ كباب تقسيم‌بندي كرده‌ايد برداريد و روي سيخ پهن كنيد.

بعد از اين‌كه گوشت را روي سيخ پهن كرديد با دو انگشت اشاره و شصت   به آرامي روي گوشت فشارهاي كوچك بياوريد تا پستي و بلندي‌هاي گوشت صاف شود و حالت انگشتان‌تان روي گوشت به صورت يكي در ميان فرو رفته باقي بماند.

سر و ته گوشت را روي سيخ كمي بيشتر فشار دهيد، تا موقع كشيدن كباب از روي سيخ به راحتي از آن جدا شود.

كباب‌ها را ابتدا روي حرارت خيلي تند آتش كباب‌پز قرار دهيد و وقتي كه گوشت كباب خودش را گرفت و كمي جمع شد، شعله را ملايم كنيد.

كباب ترش 

كباب ترش از غذاهاي مخصوص آشپزخانه كيبو و لذيذ شمال ايران است كه طرفداران زيادي در تمام مناطق كشور دارد در اين مطلب قصد داريم تمام مراحل از صفر تا صد تهيه و پخت چلوكباب ترش را آموزش دهيم .

سرآشپز كترينگ كيبو تمام  نكات طلايي تهيه و روش مزه دار كردن كباب ترش را در اين مطلب ارائه مي كند تا همراه با سر آشپز كيبو گام به گام مراحل را انجام دهيد و ياد بگيريدبراي تهيه غذاي مجالس و مهماني هاي خود به راحتي كباب ترش درجه يك آماه نماييد …

كباب ترش

طرز تهيه كباب ترش 

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد كرده و با پياز رنده شده و نمك و فلفل در يخچال بگذاريد تا حدود يكي دو ساعت بماند.

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط كرده و به گوشت اضافه ميكنيم و مجددا در يخچال ميگذاريم تا چند ساعت ديگر بماند تا طعم مواد كاملا به خرد گوشت برود و به سيخ ميكشيم

بايد روي حرارت خيلي ملايم بگذاريم تا بپزد،تا هم كاملا مغز پخت شود و هم مواد روي كبابمان نسوزد.

طرز تهيه جوجه ماسالا

در اين رسپي سرآشپز آشپزخانه كيبو طرز تهيه جوجه ماسالا را آموزش ميدهد.

جوجه ماسالا يكي از غذاهاي پرطرفدار منو غذا كيبو مي باشد براي تمام كساني كه رژيم غذايي دارند و جزء غذاهاي سازماني كيبو به عنوان يك كترينگ شركتي  نيز علاوه بر سفارشات روزانه قرار دارد كه در اين مطلب مراحل تهيه و آماده كردن جوجه ماسالا را به صورت كامل ارائه مي كنيم كه مرغي فوق‌العاده خوش طعم و عالي است كه طي دو مرحله پخته مي‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار مي‌گيرد و حالت كبابي و نيم‌پز پيدا مي‌كند. در مرحله بعدي مرغ داخل يك سس پر مايه از پوره گوجه، خامه و ادويه‌هاي مختلف ريخته و اين بار به طور كامل پخته مي‌شود. البته با همين روش مي‌توانيد مرغ كاري هم تهيه كنيد. فقط كافي است به جاي گرام ماسالا از پودر كاري استفاده كنيد.

اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد به جاي سينه از ران مرغ هم استفاده كنيد. در ضمن مي‌توانيد چيكن ماسالا را قبل از زمان سرو تهيه و در يخچال نگهداري كنيد. در موقع سرو كافي است مرغ را همراه با سس آن گرم كنيد و همراه با پلو يا با نان نوش جان كنيد.

جوجه ماسالا

طرز تهيه جوجه كباب

  1. در اولين مرحله از طرز تهيه جوجه كباب، ابتدا مرغ هاي خرد شده را آبكشي نموده و صبر مي كنيم تا كاملا خشك شده و آب مرغ گرفته شود.
  2. پياز را به صورت درشت خرد كرده، در ظرفي مناسب مي ريزيم.
  3. قطعات مرغ خشك شده را به پياز اضافه كرده و  روغن يا ماست را نيز با آن ها تركيب مي كنيم.
  4.  زعفران دم كرده، آبليمو و نمك و فلفل سياه را نيز به مخلوط گوشت اضافه كنيد و خوب مواد را هم زنيد تا همه با هم مخلوط شوند و مرغ ها به خوبي به مواد آغشته شوند.
  5. ظرف حاوي مرغ را با نايلون يا سلفون بپوشانيد و به مدت حداقل 5 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. توجه شود هرچه بيشتر مخلوط مرغ در يخچال بماند، بيشتر مزه دار مي شود بنابراين تا 8 ساعت نيز مي توانيد اين مخلوط را در يخچال نگهداري كنيد.
  6. در مرحله ششم از طرز تهيه جوجه كباب، پس از استراحت گوشت، سيخ ها را آماده كرده و تكه هاي مرغ را به صورتي كه از هم فاصله نداشته باشند،به سيخ بكشيد.
  7. كره را به همراه مقداري 2قاشق غذا خوري آبليمو تازه و نمك و فلفل به روش بن ماري حرارت داده تا آب شده و باهم تركيب شوند.
  8. بعد از آماده كردن منقل و آتش، جوجه هاي به سيخ كشيده شده را روي منقل قرار داده و بعد از مدت كمي كه كباب ها را اين طرف و آن طرف كرديد، به وسيله قلم مو مخلوط كره را به سطح جوجه كباب ها بزنيد و مجددا آن ها را روي منقل گذاشته تا كبابي شوند.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ مهر ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۳:۵۱ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب