بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

راهنماي روغن هاي پخت و پز

روغن ها يكي از مهم ترين اجزاي بسياري از دستور العمل هاي مورد علاقه ي ما هستند و نقش مهمي را در تكنيك هاي مختلف پخت و پز، از غذاهاي سوخاري و سرخ كردني گرفته تا كبابي و پختني ايفا مي كنند.

در حالي كه بسياري از اين دستور العمل ها به دقت نحوه ي استفاده از يك روغن را مشخص مي نمايند، ليكن برخي ديگر اين كار را انجام نمي دهند. بنابراين بهتر است نحوه ي استفاده از هر روغن را به خوبي بدانيم چرا كه استفاده ي نادرست از روغن ها مي تواند دستور پخت غذا را خراب كند.

در آشپزخانه صنعتي كيبو مي خواهيم به مرور كلي مزاياي بهداشتي و بهترين كاربرد روغن هاي پخت و پز معمولي بپردازيم.

روغن هاي پخت و پز: مزاياي ان ها براي سلامتي و بهترين كاربردشان

 

  • روغن زيتون كاملا خالص

احتمالا تا كنون به كرات از روغن هاي پخت و پز به خصوص روغن زيتون كاملا خالص و يا EVOO، كه شهرت خود را مديون چربي سالم و مفيد براي سلامتي است استفاده نموده ايد. اين روغن به دليل محتواي آنتي اكسيداني، چربي هاي سالم و پيشگيري از سرطان يك روغن بسيار عالي به حساب مي ايد.

به دليل برخورداري از اين مزايا و در دسترس بودن آن، شما مي توانيد از EVOO براي آماده سازي هر نوع غذايي استفاده كنيد.

اما نقطه دود كردن پايين آن (دمايي كه در آن روغن شروع به تخريب و آزاد نمودن راديكال هاي ازاد مضر مي كند) بدين معني است كه اين روغن ،روغن خوبي براي پخت و پز نيست و حداقل بهتر است از آن در دماي بالاتر از ۳۷۵ درجه فارنهايت (۱۹۱ درجه سانتيگراد) استفاده نكنيد.

به همين دليل، ما در كترينگ ميرداماد اغلب از روغن زيتون براي غذاهاي سردتر مانند سالاد و سس ها مورد استفاده قرار مي گيرد.

  • روغن زيتون سبك

ممكن است روغن زيتون كاملا خالص در جهان روغن زيتون ها بيشترين توجه را به سوي خود جلب كرده باشد، اما پسر عموي آن، داراي بسياري از خواص تقويت كننده ي سلامتي است.

روغن زيتون سبك داراي نقطه دود بسيار بالاتري در حدود ۴۷۰ درجه فارنهايت (۲۴۳ درجه سانتيگراد) است. بنابراين، اين روغن براي پخت و پز در درجه حرارت بالا، مانند كباب كردن، و گريل كردن مناسب است.

انواع روغن

روغن زيتون را مي توان براي پخت و پز نيز استفاده كرد، اما بايد بدانيد كه طعم آن ممكن است تغيير كند. بهتر است فريب نام آن را نيز نخوريد چرا كه اين روغن زيتون كالري كمتري نسبت به ساير انواع روغن ها ندارد. اما در عوض داراي طعم بي نظيري است.

  • روغن نارگيل

مانند بسياري از روغن هاي ديگر، روغن نارگيل به دو نوع تصفيه شده يا غير تصفيه شده تقسيم مي شود (كه به عنوان روغن خام شناخته مي شود).

روغن نارگيل تصفيه شده نقطه دود ۴۵۰ درجه فارنهايتي (۲۳۲ درجه سانتيگراد) دارد. كه آن را به روغن خوبي براي سرخ كردن يا كباب كردن تبديل نموده و علاوه بر اين اين روغن داراي طعم خنثي و نارگيلي اي مي باشد كه براي استفاده در غذا بسيار عالي است.

از سوي ديگر، روغن نارگيل خام، عطر و طعم نارگيل را حفظ كرده و مي تواند در دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۷ درجه سانتيگراد) به كار گرفته شود. البته براي استفاده از هر دوي اين روغن ها در پخت و پز بايد انها را به نسبت ۱: ۱ با كره يا ساير روغن ها تركيب نمود.

  •  روغن هاي گياهي

در حال حاضر يكي از اعضاي اصلي آشپزخانه ي هر فردي به خصوص تهيه غذا ونك ،  روغن هاي گياهي كه در سال ۱۹۷۰ توسط محققان دانشگاه مانيتوبا كشف شد و پس از ان به يكي از روغن هاي پر طرفدار در كانادا تبديل گرديد.

در حالي كه ساير روغن هاي گياهي همواره از تركيبي از گياهان به دست مي آيند (كه بسته به نوع روغن ممكن است متفاوت باشد)،  روغن هاي گياهي هميشه از گياه منداب استخراج مي شود.

فرايند پالايش تمام انواع روغن هاي كانولا باعث مي شود كه نه تنها آنها داراي طعم طبيعي بي نظيري باشند بلكه ميانگين نقطه ي اشتعال بالاي ۴۰۰ درجه ي فارنهايت (۲۰۴ درجه سانتيگراد) داشته باشند. اين امر باعث مي شود اين گونه روغن ها براي سرخ كردن، گريل كردن، كباب كردن و پخت و پز مفيد باشند.

 روغن هاي گياهي داراي مزاياي زيادي براي سلامتي است، بنابراين شواهدي در مورد مزاياي بهداشتي آن وجود دارد كه آن را در سايت كترينگ جردن براي شما ذكر خواهيم كرد..

تهيه غذا

  • روغن آووكادو

اگر مي دانيد كه آووكادو داراي چربي هاي غير اشباع است از اينكه بشنويد روغن آن نيز داراي همين گونه چربي هاست تعجب نخواهيد كرد.

علاوه بر مقدار بالاي اين گونه چربي هاي مفيد، روغن آووكادو داراي بالاترين نقطه اشتعال شناخته شده در ميان روغن هاي گياهي است كه چيزي در حدود ۵۲۰ F (271 C) براي نوع تصفيه شده و ۴۸۰ درجه ي فارنهايت (۲۴۹ C) براي روغن هاي تصفيه نشده مي باشد. بنابراين اين روغن براي سرخ كردن، تهيه كباب، گريل خوشمزه و پخت و پز مناسب مي باشد.

اگرچه روغن آووكادو به عنوان يك روغن حامل در نظر گرفته مي شود كه باعث مي شود طعم هاي ديگر خود را نشان دهند، اگر مي خواهيد روغنتان داراي يك طعم ملايم باشد، نوع تصفيه شده را انتخاب كنيد.

  • روغن بادام زميني

روغن بادام زميني به دليل برخورداري از ويژگي هاي بي نظير اغلب در غذاهاي تايلندي، چيني و ساير غذاهاي آسيايي استفاده مي شود. نوع تصفيه شده ي اين روغن با نقطه ي اشتعال ۴۵۰ درجه فارنهايت (۲۳۲ درجه سانتيگراد) براي سرخ كردن در درجه حرارت بالا مناسب مي باشد.

علاوه بر اين، اين روغن براي سرخ كردن در حجم بالا فوق العاده عالي است، به همين دليل است كه صنايع غذايي از ان براي مواردي نظير سيب زميني سرخ كرده و مرغ سرخ شده استفاده مي كنند.

تهيه غذا

از سوي ديگر، روغن بادام زميني خام داراي نقطه اشتعال ۳۲۰ درجه فارنهايت است (۱۶۰ درجه سانتيگراد) كه مي توان ان را براي داشتن طعمي بهتر، به سالاد يا سس اضافه نمود.

  • روغن كنجد

روغن كنجد ممكن است قهرمان نيازهاي آشپزي شما باشد. با وجود چربي غير اشباع و آنتي اكسيدان هاي زياد، روغن كنجد انتخابي سالم براي پخت و پز به شمار مي ايد.

ميانگين نقطه ي اشتعال ​​اين روغن چيزي در حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ درجه فارنهايت است (۱۷۷ تا ۲۰۴ درجه سانتيگراد) و اين بدان معني است كه مي توان از آن براي سرخ كردن ، گريل كردن و اضافه نمودن آن به شيريني استفاده نمود.

براي كسب بهترين نتايج، بهتر است كه آن را در يخچال نگهداري كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ تير ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۲۶:۱۹ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]

راه حل هاي فوري براي آشپزي

شايد يك آشپز حرفه اي نباشيم اما به راحتي ميتوان با استفاده از برخي ترفندهاي مهم آشپزي را براي خودمان لذت بخش و آسان كرد.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونيم؛ كارهاي عادي هست كه هميشه طوري انجام مي دهيم كه بار اول آموخته ايم و هيچ وقت به اين فكر نمي كنيم كه همين كارها را با استفاده از خلاقيتمان مي توانيم چقدر ساده تر انجام دهيم. درست مانند هر چيز ديگري. كافيست به انجام كارها از زاويه اي ديگر نگاه كنيم.

امروز مي خواهم در آشپزخانه صنعتي كيبو ترفندهاي آشپزي را به شما آموزش دهم كه با انجامشان مي توانيد زندگي را براي خود ساده تر كنيد.

چگونه سوپي كه شور شده را نجات دهيم؟


راه هاي زيادي براي انجام اين كار وجود دارد، براي مثال مي توانيد يك توري به همراه مقدار كمي غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهيد و بجوشانيدش. توري نمك اضافي را به خود جذب مي كند. مي توانيد يك حبه قند را با قاشق غذا خوري داخل سوپ فرو ببريد. وقتي قند شروع به ذوب شدن كرد قاشق را برداريد و همين فرآيند را با حبه قندي ديگر تكرار كنيد.

 چگونه گوشت را نرم كنيم؟


اگر مي خواهيد استيكي نرم و فوق العاده درست كنيد قبل از پخت گوشت را در سس مايونز بخيسانيد تا نرم شود.

رسپي غذا هاي كيبو

بلال


باقي مانده بلال آب پز را مي توانيد در سالاد مورد استفاده قرار دهيد. تنها كافيست با يك چاقو تيز ذرت ها را از رويش جدا كنيد.

 چگونه طعم قوي يك غذا را حفظ كنيم؟


قبل از سرو يك غذاي گرم بشقاب را گرم كنيد و قبل از سرو يك غذاي سرد آن را خنك كنيد. با همين ترفند كوچك مي توانيد به حفظ طعم قوي و تازگي غذا كمك كنيد.

چگونه به سادگي زرده تخم مرغ را جدا كنيم؟


به جاي استفاده از وسائل مختلف براي بيرون كشيدن زرده تخم مرغ مي توانيد با يك بطري پلاستيكي ساده اين كار را بكنيد. كافيست ورودي بطري را روي زرده نگه داريد و با كمي فشار به اطراف بطري و سپس رها كردن زرده را از روي سفيده به داخل بطري بكشيد.

 شير و پوره سيب زميني


بهتر است شير سرد به پوره سيب زميني اضافه نكنيد. اين كار باعث مي شود پوره خاكستري رنگ شود. اگر شير را بجوشانيد و همانطور داغ به پوره اضافه اش كنيد بهتر است.

حبه هاي يخ خوش طعم


مي توانيد با اضافه كردن ليمو، پرتقال، توت و برگ نعناع به حبه هاي يخ آنها را خوش طعم كنيد. اضافه كردن اين حبه هاي يخ به نوشيدني ها هم ظاهري زيبا ايجاد مي كند و هم طعم اضافه مي كند.

 

اگر نان در حال بيات شدن بود


به غير از ساندويچ راه هاي زيادي براي غذا درست كردن با نان وجود دارد كه ما در تهيه غذا ونك بهتون آموزش ميديم. يكي از آنها نان پنيري است كه غذايي فوق العاده خوشمزه را مي توانيد به اين روش درست كنيد.

نگهداري از سبزيجات


براي نگهداري طولاني تر از سبزيجات براي مثال كرفس و بروكلي آنها را در فويل بپيچيد.

 تازه كردن غذاهاي پخته شده


براي اينكه به پيتزاي سرد طعم و بويي تازه بدهيد، مي توانيد به جاي مايكروفر در يك ماهي تابه گرمش كنيد.

چگونه برش با چاقو را ساده تر كنيم؟


براي اينكه مطمئن شويد چاقو هنگام بريدن از دستتان ليز نمي خورد، چند كش پلاستيكي را در چند نقطه دسته پاقو بپيچيد.

 جايگزين مايونز


يك ترفند عالي از زبان كترينگ بلوار ميرداماد :

اگر مايونزتان تمام شده بود اما در يخچال خامه ترش داشتيد مي توانيد با كمك آن به سادگي يك سس شبيه به مايونز درست كنيد: تنها كافيست خامه ترش را با زرده تخم مرغ آب پز شده تركيب كنيد و يك قاشق سس خردل نيز به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه غذاها در كيبو

اگر پياز خرد شده پلاسيد


پياز خرد شده را اگر داخل يك ظرف نمك زده شده قرار دهيد تازه مي ماند. حتي مي توانيد به آن كمي روغن گياهي بزنيد و داخل يك ظرف دربسته نگهداري اش كنيد.

 از بين بردن بوي ظروف


اگر ظرف هايتان بوي ماهي يا پياز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سركه بشوييد بويشان از بين مي رود.

قهوه در جذوه ( نوعي قهوه جوش براي درست كردن قهوه ترك )


براي اينكه خرده هاي قهوه در انتهاي جذوه بمانند يك قاشق چاي خوري آب سرد به آن اضافه كنيد و نيم دقيقه صبر كنيد. سپس قهوه را داخل فنجان بريزيد.

 نان را تازه نگه داريد


اگر يك قطعه سيب داخل جاي نگه داري نان ها قرار دهيد آنها را تازه تر نگه مي دارد.

سيب زميني ترد

خب ما در آشپزخانه تهيه غذا جردن سيب زميني هاي تردي داريم روش درست كردن اين سيب زميني ها به صورت زير است:
سيب زميني سرخ كرده را اگر ابتدا با دستمال كاغذي خشك كنيد و يا مدتي داخل مايكروفر قرار دهيد و سپس سرخ كنيد خوش طعم و ترد مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۳۹۸ ] [ ۰۹:۱۵:۱۵ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (1) ]

طرز تهيه پنج نوع سس براي سالاد

سالاد يكي از اجزاي اصلي برنامه غذايي شماست؟ چرا سالادهاي خودتان را خوشمزه تر ميل نميكنيد؟ما در آشپزخانه صنعتي كيبو آموزش پنج نوع سس سالاد رو آموزش ميدهيم.

  • سُس عسل و خردل

تندي خردل اين سُس را به چاشني بسيار مناسب براي سبزيجات تلخ‌تر مثل انواع كاسني و انديو تبديل مي‌‌كند. همچنين مي‌توانيد آن را همراه سبزيجات كرانچي مثل رازيانه و نان گندم كامل استفاده كنيد.

سس_سالاد_كيبو

مواد لازم:

  • ۱ حبه سير، له‌شده
  • ۱ قاشق غذاخوري سركه سفيد
  • ۱ و نيم قاشق مرباخوري خردل
  • ۱/۲ قاشق مرباخوري عسل
  • ۱/۸ قاشق چايخوري نمك
  • پودر فلفل تازه، به ميزان لازم
  • ۱/۳ ليوان روغن‌زيتون

دستور تهيه

سير، سركه، خردل، عسل، نمك و فلفل را در كاسه‌اي كوچك با هم مخلوط كنيد. روغن زيتون را به تدريج به آن افزوده و هم بزنيد.

  • سُس سير خامه‌اي

اين سُس خامه‌اي از باترميلك و مايونز كم‌چرب تهيه مي‌شود كه مي‌توانيد از آن روي سيب‌زميني، پاستا يا سالاد استفاده كنيد.

مواد لازم:

 

  • ۱/۲ ليوان باترميلك
  • ۱/۲ ليوان مايونز كم‌چرب
  • ۱ و نيم قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه
  • ۲ قاشق غذاخوري پنير پارمسان، رنده‌شده
  • ۲ قاشق مرباخوري سُس سويا كم‌سديم
  • ۱ حبه سير، له‌شده
  • ۱/۸ قاشق مرباخوري نمك
  • پودر فلفل تازه، به ميزان لازم

دستور تهيه

خب حالا نوبت طرز تهيه اين سس خوشمزست كه سر آشپز كترينگ ونك عاشقشه:

براي آماده كردن نصف ليوان باترميلك، نصف قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه يا سركه سفيد را به نصف ليوان شير كم‌چرب اضافه كنيد، هم بزنيد و بگذاريد ۵ دقيقه بماند. سپس باترميلك آماده، مايونز، آب ليموترش، پارمسان، سُس سويا، سير، نمك و فلفل را در مخلوط‌كن بريزيد تا كاملاً با هم تركيب شوند.

روي سُس را بپوشانيد و بگذاريد دو روز بماند، سپس مصرف كنيد.

طرز تهيه سس سالاد كيبو

  • سُس سبزيجات خامه‌اي

اين سُس رژيمي و خامه اي را مي‌توانيد همراه با سالاد فصل يا سالاد سيب‌زميني مصرف كنيد. مي‌توانيد به جاي سبزيجات خشك در دستور، از سبزيجات تازه خردشده هم استفاد كنيد.

مواد لازم:

  • ۱/۴ ليوان خامه ترش كم‌چرب
  • ۱/۲ ليوان مايونز كم‌چرب
  • ۱/۳ ليوان ماست ساده كم‌چرب
  • ۳ قاشق غذاخوري سركه سفيد
  • ۱ قاشق غذاخوري خردل
  • ۱ قاشق غذاخوري عسل
  • ۱ و نيم قاشق مرباخوري پياز يا پيازچه ريز خردشده
  • ۱ و ۱/۴ قاشق مرباخوري ترخون يا شويد خشك
  • ۱/۲ قاشق مرباخوري نمك
  • پودر فلفل سفيد، به ميزان لازم

دستور تهيه

براي آماده كردن خامه ترش، ۱/۸ ليوان باترميلك آماده كرده، سپس آن را با ۱/۸ ليوان خامه كم‌چرب مخلوط كنيد. بگذاريد به مدت يك تا دو روز در دماي اتاق بماند.

سپس مايونز، ماست، خامه ترش، سركه، خردل، عسل، پياز، ترخون (يا شويد) و نمك را در كاسه‌اي بريزيد و خوب مخلوط كنيد. به ميزان دلخواه به آن پودر فلفل سفيد اضافه كنيد.

روي سُس را بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ روز بماند، قبل از مصرف حتماً آن را هم بزنيد.

 

  • سُس سركه‌اي سبزيحات

ما به شما در كترينگ گاندي توصيه ميكنيم كه اين سُس تازه همراه با مخلوط سبزيجات فوق‌العاده خواهد بود. همچنين مي‌توانيد سُس مناسبي براي سالاد پاستاي سرد باشد.

مواد لازم:

  • ۱/۴ ليوان روغن‌زيتون
  • ۱/۴ ليوان آب مرغ
  • ۱/۴ ليوان سركه قرمز
  • ۳ قاشق غذاخوري سبزيجات تازه، خردشده (مثل ريحان، ترخون، شويد، پونه يا مرزنجوش) يا ۱ قاشق غذاخوري مخلوط سبزيجات خشك
  • ۲ قاشق غذاخوري موسير، ريز خردشده
  • ۱/۴ قاشق مرباخوري نمك
  • ۱/۴ قاشق مرباخوري پودر فلفل تازه

دستور تهيه

روغن‌زيتون، آب مرغ، سركه، سبزيجات، موسير، نمك و فلفل را در پارچي بريزيد و در آن را سفت ببنديد. آن را تكان دهيد تا خوب مخلوط شود (يا مواد را در كاسه‌اي بريزيد و هم بزنيد).

روي آن را بپوشانيد و ۲ در در يخچال قرار دهيد.

 

  • سُس ليمو و گشنيز

با آب‌ پرتقال و گشنيز سُسي فوق‌العاده ترش و خوشمزه مي‌توانيد فراهم كنيد كه كترينگ ميدان عطار ميگه مطمئناً دوست خواهيد داشت با همه جور غذا آن را امتحان كنيد.

مواد لازم:

  • ۱ ليوان گشنيز تازه
  • ۱/۲ ليوان روغن‌زيتون
  • ۱/۴ ليوان آب ليموترش تازه
  • ۱/۴ ليوان آب پرتقال تازه
  • ۱/۸ قاشق مرباخوري نمك
  • ۱/۴ قاشوق مرباخوري پودر فلفل
  • پودر سير، در صورت دلخواه

دستور تهيه

گشنيزها را ريز خرد كنيد، سپس آن را به همراه روغن‌زيتون، آب ليموترش تازه، آب پرتقال، نمك و فلفل در مخلوط‌كن بريزيد تا مواد صاف و يكدست شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۳۶:۵۹ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب