بهترين تهيه غذا ميرداماد
تهيه غذاي شركت ها

نكات اساسي براي درست كردن جوجه كباب عالي

درست كردن جوجه كباب شايد ساده به نظر برسد اما نكاتي دارد كه رعايت كردن آن جوجه كباب هاي خانگي را بسيار بسيار لذيذ مي كند بدون اينكه گوشت آن سفت شده آيا بي مزه باشد.
شايد ساده به نظر برسد اما نكاتي دارد كه رعايت كردن آن جوجه كباب هاي خانگي را بسيار بسيار لذيذ مي كند بدون اينكه گوشت آن سفت شده آيا بي مزه باشد با سرآشپز كترينگ شركتي كيبو همراه باشيد.

 

يك نگاه اساسي به پخت جوجه كباب

پس مراحل كار مزه دار كردن جوجه كباب به اين شكل است

  1.  به تكه هاي جوجه ي خرد شده محلول غليظ زعفران اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تكه هاي جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بماند.
  2. به آن روغن مايع اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا تكه هاي جوجه كاملا با روغن مايع كاور شوند.
  3.  آبليمو و نمك و ادويه جات تازه آسياب شده اضافه مي كنيم مجددا يك ساعت استراحت مي دهيم و در نهايت به آن پيازي كه خلالي خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه اي خرد شده اضافه مي كنيم حداقل براي مدت ۲ ساعت و حداكثر يك شب در يخچال به آن استراحت مي دهيم تا حسابي مزه بگيرد.
  4. روي شعله اي يكنواخت و متوسط ( و از آن بهتر زغال سرخ) كبابشان مي كنيم و با پلوي زعفراني و كره و گوجه ي كبابي سرو مي كنيم.

نكته :

(پس با اين حساب براي درست كردن يك جوجه كباب با كيفيت حداقل ۴ ساعت زمان لازم است. بهتر است برنامه ريزي كنيم تا زمان كم نياوريم).

شما ميتونيد براي داشتن رسپي قيمه نثار و نكات پخت برنج و طرز تهيه كباب ديگي به سايت تهيه غذا گاندي مراجعه كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۴:۰۰ ] [ احمد خليلي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب